Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ με Τσίπρα και εκλογική επιτροπή: “Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για όσους ονειρεύονται”

 Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ με Τσίπρα και εκλογική επιτροπή: “Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για όσους ονειρεύονται”

Ο Αλέξης Τσίπρας και τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρωταγωνιστούν στο νέο προεκλογικό σποτ της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Για όλους αυτούς που θα συνεχίζουν να ονειρεύονται, εμείς θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας. Πρόκειται για το δεύτερο μέρος του σποτ όπου εμφανίστηκαν πολίτες οι οποίοι έγραψαν με μπογιά, σπρέι ή μαρκαδόρο σε καμβά τη λέξη ή τη φράση που θεωρούν πως δίνει λύση στο πρόβλημά, την ανησυχία τους.

«Για αυτούς που πίστεψαν και δε θα πάψουν να πιστεύουν. Γι’ αυτούς που απογοητεύονται αλλά δεν εγκαταλείπουν. Που πιστεύουν ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Γι’ αυτούς που υψώνουν τη φωνή τους όταν πρέπει, αλλά ξέρουν και να ακούν. Γι’ αυτούς που αγωνίζονται και για τον διπλανό τους. Γι’ αυτούς που θέλουν να ζήσουν καλύτερα. Γι’ αυτούς που πιστεύουν ότι το δίκαιο μπορεί να νικήσει. Για τους ανυποχώρητους» σημειώνεται, με τον Αλέξη Τσίπρα στη συνέχεια να παίρνει τον λόγο.

«Για όλους αυτούς που θα συνεχίζουν να ονειρεύονται, εμείς θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Εκλογικής Επιτροπής.

Σχετικά Άρθρα