Πολυχρονόπουλος: Καταγγελία πως έστελνε εθελοντές να βγάζουν χρήματα με κουκούλα από ΑΤΜ

 Πολυχρονόπουλος: Καταγγελία πως έστελνε εθελοντές να βγάζουν χρήματα με κουκούλα από ΑΤΜ

Μια νέα μαρτυρία για τα όσα περίεργα συνέβαιναν στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», από εθελοντή στον ALPHA, ο οποίος αποκάλυψε πως τον έστελνε ο Κώστας Πολυχρονόπουλος τον έστελνε σε ΑΤΜ για να «τραβήξει» λεφτά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Πολυχρονόπουλος του έλεγε να βάλει μάσκα και κουκούλα για να μη φαίνεται το πρόσωπό του από τις κάμερες.

Ο ίδιος εθελοντής σχολίασε παράλληλα πως ο Πολυχρονόπουλος είχε πάει στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια του πολέμου με μια ξανθιά γυναίκα και μένανε σε σουίτα!

Την ίδια ώρα, ανέφερε πως τα τρόφιμα κρύβονταν στις τουαλέτες για να τραβηχτούν φωτογραφίες για τα social media ενώ Πακιστανοί με τρίκυκλα φόρτωναν τις δωρεές.

Τέλος, αποκάλυψε πως συχνά ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας έβριζε τους εθελοντές και μάλιστα είχε κλωτσήσει έναν μπροστά στα μάτια του.

“Ρεζίλεψε την οικογένειά του, μας ξεφτίλισε”, λέει ο γαμπρός του

«Ντρέπομαι. Ντρέπομαι να συναντήσω ακόμα και τους φίλους μου» τόνισε ο Παύλος Τζίτζης, μετά τις αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, διέταξε τη διενέργεια ποινικής έρευνας μετά το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Ο βοσκός στην Αίγινα και γαμπρός του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας, μιλώντας στο Mega, επανέλαβε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον τζόγο και ότι τον επίμαχο τραπεζικό λογαριασμό διαχειριζόταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. 

Ανέφερε μάλιστα ένα χαρακτηριστικό περιστατικό που του έχει μείνει αποτυπωμένο: «Είχα πάρει κάποια λεφτά παραπάνω από τον μισθό μου στον λογαριασμό μου. Τρόμαξα. Λέω τόσα παίρνω, πώς βρέθηκαν παραπάνω. Ρώτησα τους συναδέλφους μου και δεν είχαμε πάρει τίποτα από τη δουλειά. Κάποια στιγμή με παίρνει ο κουνιάδος μου και μου λέει “ήταν χρήματα, τα πήρες”. Του απάντησα ναι και ζήτησε να του τα στείλω γιατί τα είχε ανάγκη. Ήταν χρήματα δωρεών».

Όπως λέει, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος του τηλεφώνησε αμέσως μετά την ανάληψη των 700 ευρώ, για να του ζητήσει να του επιστρέψει τα χρήματα: «Μου είπε ότι τα θέλει για να πάει στην Κρήτη να μαγειρέψει και του τα έστειλα αμέσως».

Οι αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, εξέπληξαν και τον ίδιο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν τον είχε δει να παίζει: «Ρεζίλεψε την οικογένειά του. Κατέστρεψε εμένα, την οικογένειά μου. Μας ξεφτίλισε. Αυτός ξεφτιλίστηκε γιατί ήθελε να κάνει όλα αυτά, αλλά τη μανούλα του, την αδερφή του δεν τις σκέφτηκε; Μπροστά βοηθούσε και πίσω να είναι άλλος; Να έχει δύο πρόσωπα; Τι μπορείς να πεις τώρα;» ανέφερε ο Παύλος Τζίτζης.

«Στην κοινωνική κουζίνα πήγαινε κόσμος που δεν μπορούσε να φάει. Μαγειρεύαμε από τα πράγματα που έφερνε ο κόσμος αλλά όταν ξεμέναμε πήγαινε ο Κωνσταντίνος και ψώνιζε» υπογράμμισε ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι «δεν τον έχω δει να πουλά πράγματα» όπως έχει ακουστεί.

«Δεν γνώριζα τίποτα για την εξάρτηση που έχει από τον τζόγο. Έβλεπα να τον αγκαλιάζει ο κόσμος και δεν πήγε το μυαλό μου ποτέ παραπέρα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα