Πολυχρονόπουλος: Η εταιρεία “φάντασμα” και οι νέες μαρτυρίες -Ήθελε να γίνει μάνατζερ τραγουδίστριας

 Πολυχρονόπουλος: Η εταιρεία “φάντασμα” και οι νέες μαρτυρίες -Ήθελε να γίνει μάνατζερ τραγουδίστριας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του δημιουργού της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος – κάτι που ο ίδιος αρνείται. Τις διαδρομές του χρήματος από δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που διακινούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ως «Άλλος Άνθρωπος» μέσω λογαριασμών συγγενικών του προσώπων και ίσως μιας εταιρείας μυστήριο ερευνούν οι ελεγκτικές Αρχές.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης, μίλησε στο LIVE NEWS για την εταιρία «φάντασμα». Όπως είπε, η εταιρία δημιουργήθηκε το 2016 και αρχικά ονομαζόταν «Ανθρώπινες εκφράσεις».

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, φαίνεται πως υπήρχε φιλική σχέση μεταξύ του αποθανόντα επιχειρηματία και την φίλη του Κώστα Πολυχρονόπουλου, η οποία πήγαινε συχνά μαζί του στα καταστήματα τυχερών παιχνιδιών.

Όπως είπε όμως, από την πλευρά του κ. Πολυχρονόπουλο λένε πως αυτή η εταιρία είχε δημιουργηθεί για να λαμβάνουν τα δελτία αποστολής από τα σούπερ μάρκετ για τις δωρεές.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε ακόμα μία αποκάλυψη για έναν άνθρωπο που έχει κάνει καταγγελία στην κοινωνική κουζίνα καθώς δέχτηκε απειλές.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, πρόκειται για έναν 25χρονο, ο οποίος έχει κάνει καταγγελίες στα μέσα ενημέρωσης πως ο «Άλλος Άνθρωπος» και οι συνεργάτες του καταχράστηκαν δωρεές ενώ πολλές φορές πήγαιναν με αυτές σε νυχτερινά κέντρα.

Σήμερα, Παρασκευή 02/02 μετέβη σε αστυνομικό τμήμα και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων καθώς δέχτηκε επανειλημμένες απειλές από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα για εκείνον και την οικογένειά του.

“Ήθελε να γίνει ο μάνατζερ μου”

Η τραγουδίστρια Χριστίνα Δελλή μίλησε στο LIVE NEWS για τον Κώστα Πολυχρονόπουλου, λέγοντας μάλιστα, πως της είχε πει πως θα ήθελε να γίνει μάνατζερ της.

«Ο ‘’δικός μας άνθρωπος’’ ήταν αυτός που διασκέδαζε κοντά μας, στο μαγαζί μας με τους καλλιτέχνες. Κοινωνικός, καθόλου φτωχός φαινόταν. Δεν έχω να πω για τον ‘’Άλλο Άνθρωπο’’ με τα μούσια, με την φτώχεια. Προσπάθησε να προσεγγίσει και εμένα για να με μανατζάρει, με τέτοια διάθεση για τη δουλειά μας. Έβλεπα τις λίστες με τα τραπέζια και ο μετρ του κρατούσε πάντα το πρώτο».

Σχετικά Άρθρα