Μεσολόγγι:Πού δίνει στίγμα το κινητό του Μπάμπη -Στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης

 Μεσολόγγι:Πού δίνει στίγμα το κινητό του Μπάμπη -Στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης

Συνεχίζονται οι έρευνες για το όπλο και το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου, ωστόσο υπάρχει ένα στοιχείο που δείχνει ότι αυτά μπορεί να βρίσκονται και μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο δημοσιογράφος του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης, τα κινητά τηλέφωνα έδωσαν στίγμα. Όπως όλα δείχνουν το κινητό του Μπάμπη φαίνεται να δίνει μία ένδειξη και να έχει μεταφερθεί μετά τη δολοφονία.

Έτσι όλα τα στοιχεία συντείνουν στο να πέταξαν το κινητό του θύματος σε άλλο σημείο από εκείνο που βρέθηκε η σορός του 31χρονου, κι αυτό το σημείο μάλλον είναι στην πόλη του Μεσολογγίου.

Επιπλέον, φαίνεται κίνηση και άλλων ατόμων στην επίμαχη περιοχή από τις κεραίες κινητών τηλεφώνων, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 50χρονος κρεοπώλης

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου -ο 50χρονος κρεοπώλης– πέρασε λίγη ώρα μετά τις 12.30 την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού.

Εκεί όπου θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί μακριά από τους άλλους κρατούμενους και για λόγους ασφαλείας θα προαυλίζεται μόνος του.

Ο ίδιος εμμένει στην τακτική που έχει υιοθετήσει από την αρχή και δεν ομολογεί. Ακόμη και στους αστυνομικούς της ασφάλειας Πατρών, φέρεται να είπε:

«Έχω τα χέρια μου καθαρά, δεν έχω καμία σχέση».

Ο 50χρονος συνεχίζει να αρνείται πεισματικά την εμπλοκή του στη δολοφονία του νεαρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια όταν πληροφορήθηκε ότι βρέθηκε το πτώμα του Μπάμπη ξεφύσησε και κοίταξε προς τον ουρανό.

Ήταν η μοναδική στιγμή κατά τη διάρκεια της ανάκρισης που ο «σκληρός» κατά κοινή ομολογία κρεοπώλης λύγισε.

Σχετικά Άρθρα