Σκάνδαλο για τον Τζο Μπάιντεν: Γυμνός με όπλο στο χέρι μπροστά σε ιερόδουλη ο γιος του

 Σκάνδαλο για τον Τζο Μπάιντεν: Γυμνός με όπλο στο χέρι μπροστά σε ιερόδουλη ο γιος του

Νέο σκάνδαλο συγκλονίζει τον Λευκό Οίκο με τον γιό του Τζο Μπάιντεν να κατηγορείται για οπλοκατοχή.

Στο βίντεο που διέρρευσε φαίνεται ο γιος του Τζο Μπάιντεν γυμνός και με ένα όπλο σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με μια ιερόδουλη.

Η αποκάλυψη έρχεται σε μια εποχή που έχει ανάψει η συζήτηση για την οπλοκατοχή καθώς πριν λίγες μέρες ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε δημοτικό σχολείο στο Τέξας σκοτώνοντας 19 παιδιά και δύο δασκάλες.

Το lobby των όπλων παραμένει ιδιαίτερα ισχυρό με σημαντικές επιρροές τόσο στο Λευκό Οίκο όσο και σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, διέρρευσε και το βίντεο προ τετραετίας που απεικονίζει τον γιο του Τζο Μπάιντεν, τον Χάντερ, να είναι γυμνός σε δωμάτιο ξενοδοχείου κραδαίνοντας ένα όπλο.

Το βίντεο έφερε στο φως η New York Post από τη μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα Marco Polo. 

Σημειώνεται πως λίγο πριν δημοσιευτεί το βίντεο ο Μπάιντεν είχε ζητήσει να μπει ένας περιορισμός στην οπλοκατόχη και πλέον οι επικριτές του τον κατηγορούν για υποκρισία.

Το βίντεο

Στο βίντεο ο Χάντερ εμφανίζεται γυμνός να κρατά αμέριμνα ένα όπλο και να το κραδαίνει προς την πόρτα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα μαζί του βρίσκεται μια ιερόδουλη. 

Το 2018 ο Χάντερ είχε ήδη χωρίσει από την πρώτη σύζυγό του, ενώ εικάζεται ότι διατηρούσε δεσμό με τη χήρα του αδερφού του Μπο. Το διάστημα εκείνο και να αγοράσει το όπλο ο Χάντερ είπε απλά ψέμματα στην ερώτηση: «Είσαι παράνομος χρήστης ή εθισμένος σε μαριχουάνα ή οποιοδήποτε καταθλιπτικό, διεγερτικό, ναρκωτικό ή οποιαδήποτε άλλη ουσία;».

Είναι γνωστό πως ο Χάντερ αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες, ενώ περίπου το 2014 είχε απολυθεί από το Ναυτικό γιατί είχε βρεθεί θετικός στην κοκαΐνη. 

Ωστόσο, το μόνο που έπρεπε να κάνει ο Χάντερ ήταν να απαντήσει αρνητικά στην ερώτηση περί εθισμού και ήταν πλέον κάτοχος ενός όπλου… 

Η χήρα του αδερφού του φαίνεται πως ήταν αυτή που πέταξε το όπλο σε μια έναν κάδο σκουπιδιών σούπερ μάρκετ και μάλιστα όταν έγινε γνωστό είχε ξεκινήσει έρευνα του FBI χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες.

Μανώλης Δράκος