Σκάϊ: Ποιοί είναι πιθανό να αντικαταστήσουν τον Γιώργο Αυτιά εάν τελικώς συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ

 Σκάϊ: Ποιοί είναι πιθανό να αντικαταστήσουν τον Γιώργο Αυτιά εάν τελικώς συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ

Ο Γιώργος Αυτιάς αποτελεί αυτόν τον καιρό έναν από τους “πονοκεφάλους” του πρωθυπουργικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου. Κι αυτό επειδή ο δημοφιλής παρουσιαστής της πρωϊνής ζώνης του σαββατοκύριακου στον Σκάϊ το’χει βάλει …γινάτι να καθήσει στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου. Το ήθελε και το 2019 αλλά τότε ο Κυριάκος Μητσοτακης τον είχε κόψει λίγο πριν την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου για να μην διαταράξει τις ισορροπίες στη Ν.Δ. Η υπόσχεση έμμεινε εκκρεμής και επιστρέφει τώρα δριμύτερη.

Μέχρι πριν λίγο καιρό οι πληροφορίες ήθελαν να μην υλοποιείται η παλαιά υπόσχεση του πρωθυπουργού στον δημοφι΄λή παρουσιαστή ούτε αυτή την φορά. Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, οι φήμες ξαναφουντώνουν, ο δε Γιώργος Αυτιάς έχει αρχίσει να εμφανίζεται στις διάφορες εκδηλώσεις οργανώσεων της Ν.Δ (με κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας…) και όλα δείχουν ότι προετοιμάζεται. Κάτι που προκαλεί ταραχή σε άλλα στελέχη καθώς οι θέσεις ευρωβουλευτών που μπορεί να εκλέξει η Ν.Δ είναι συγκεκριμένες (7) και ο συνωστισμός είναι μεγάλος.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν να εκδηλώνεται σχετική προετοιμασία και στον Σκάϊ, αφού εάν αποχωρήσει ο Γιώργος Αυτιάς θα υπάρξει σοβαρό κενό στην πρωϊνή ζώνη του σαββατοκύριακου όπου το κανάλι έχει μεγάλη τηλεθέαση. Λέγεται ότι η διεύθυνση έχει σκεφτεί να τον αντικαταστήσει με το δίδυμο του Άκη Παυλόπουλου (που εάν συμβεί αυτό θα μετακομίσει από το “Σήμερα” όπου είναι συμπαρουσιαστής του Δημήτρη Οικονόμου) και της Νατάσας Γιάμαλη (!), η οποία σκέφτεται να αποχωρήσει από την βραδινή ζώνη του Kontra Channel. Εφόσον όλα αυτά συμβούν (με πολλά “αν”) τότε θα αναζητηθεί συμπαρουσιαστής/τρια για τον Δημήτρη Οικονόμου, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν και ανακατατάξεις και στον realfm, όπου η Νατάσα Γιάμαλη διατηρεί απογευματινή εκπομπή (με τον Γιώργο Παγάνη).

Σχετικά Άρθρα