Σοκ για τον Πισάρο της ΑΕΚ: Δολοφόνησαν τη θεία του, τραυματίας η μητέρα του

 Σοκ για τον Πισάρο της ΑΕΚ: Δολοφόνησαν τη θεία του, τραυματίας η μητέρα του

Δολοφονική επίθεση δέχθηκαν οι συγγενείς του ποδοσφαιριστή Ροδόλφο Πισάρο στο σπίτι τους στο Μεξικό. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μια θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ δολοφονήθηκε από ασφυξία, η μητέρα του παίκτη επέζησε από δύο πυροβολισμούς και ένας θείος τραυματίστηκε από ξυλοδαρμούς.

Όπως αναφέρει η μεξικανική ιστοσελίδα Heraldo, «η επίθεση έγινε από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών.

  • Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της πολιτείας Ταμαουλίπας επιβεβαίωσε την επίθεση στο σπίτι της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, με την ίδια να δολοφονείται, ενώ η μητέρα του Πισάρο και ένας άλλος άνδρας, πιθανότατα ο θείος του, βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού».

Όπως προσθέτει το μεξικανικό Μέσο, «τα θύματα ανακάλυψε η οικιακή βοηθός που έφτασε στο σπίτι αργότερα, ειδοποιώντας τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέφεραν τη μητέρα του Πισάρο και τον άνδρα στο νοσοκομείο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και ανακάλυψε μια γυναίκα τυλιγμένη σε κουβέρτες που αποδείχθηκε ότι ήταν η θεία της μητέρας του Πισάρο που ήταν νεκρή».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας La Silla Rota, «το περιστατικό πιθανότατα αφορούσε απόπειρα απαγωγής και η θεία του Πισάρο βρέθηκε από την αστυνομία νεκρή από πυροβολισμό και χτυπήματα, τυλιγμένη σε κουβέρτες». Μάλιστα, όπως προσθέτει, «η μητέρα του Πισάρο και ο άλλος άνδρας που φέρεται να είναι ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας βρίσκονται εκτός κινδύνου σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύονται». Τέλος τονίζεται πως «οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των φερόμενων δραστών οι οποίοι εικάζεται ότι είναι μέλη οργανωμένου εγκλήματος».

Μόλις επιβεβαιώθηκε το γεγονός, η είδηση άρχισε να παίρνει μεγάλη έκταση στο Μεξικό με άλλα Μέσα να κάνουν λόγο για ληστεία που κατέληξε στη δολοφονία της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και τον τραυματισμό της μητέρας του από όπλο.

Μέχρι στιγμής τα κίνητρα της επίθεσης είναι άγνωστα, αλλά προέκυψε ότι ένας από τους εμπλεκόμενους είναι γνωστός στην οικογένεια.

Σχετικά Άρθρα