Καπουτζίδης: Προσπαθούμε να σας πούμε ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό, κάντε κάτι

 Καπουτζίδης: Προσπαθούμε να σας πούμε ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό, κάντε κάτι

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Action 24 «Καλύτερα αργά» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, όταν απάντησε σε δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο δρόμο.

«Όταν έρχεται κάποιος, χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει, στα καλά του καθουμένου, έξω από το γύρισμα ή έξω από το θέατρο που πάμε για πρόβα, δεν απαντάω. Λέω χίλια συγγνώμη, δεν θέλω να μιλήσω. Τώρα το έχω κατακτήσει αυτό. Λέω αυτό και τελειώνει η υπόθεση. Νομίζω ότι αυτό το οποίο ήθελε να πει ο κ. Νταλάρας – και νομίζω εκεί πρέπει να εστιάσουμε- όχι στο αν ο τρόπος ήταν σωστός, αν έπρεπε να τα ακούσει το τάδε παιδί, αν ήταν η στιγμή. Σας το λέμε με πολλούς τρόπους, και του ποιοτικού και του έντεχνου και του θεάτρου και της τηλεόρασης, ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι, δυστυχώς, χαμηλό, πολλές φορές», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε. Γιατί αν κάποιος το πει πιο δυνατά, την επόμενη μέρα θα ενωθούν όλες οι εφημερίδες, ένα πράμα και σε κοπανάνε. Για αυτό δεν μιλάμε και πολύ. Και όταν βλέπεις ότι το ακούτε από παντού, κάντε κάτι. Όταν ακούτε τόσες ενστάσεις από τόσους διαφορετικούς ανθρώπους, σε τόσες διαφορετικές περιστάσεις, υπάρχει κάποιο πρόβλημα», συνέχισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Έχω θυμώσει πολλές φορές με δημοσιογράφο…», συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα