Απάντηση Καπουτζίδη στις σπόντες Βελόπουλου: “Ενημερώστε όποιον ενδιαφέρεται…”

 Απάντηση Καπουτζίδη στις σπόντες Βελόπουλου: “Ενημερώστε όποιον ενδιαφέρεται…”

O Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στα σχόλια του Κυριάκου Βελόπουλου και τις αιχμές που άφησε για τα πόμολα του στρατοπέδου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος εχθές (03/01) στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων του ζητήθηκε να κρίνει τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος σημείωσε «Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις. Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορονοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον»;

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μάλλον ένιωσε προσβεβλημένος από αυτή τη δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη και προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, στην οποία έγραψε: «Για τον κύριο Καπουτζίδη, επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;».

Δημοσιεύοντας φωτογραφία με την τηλεοπτική «Θεοπούλα» της σειράς «Παρά Πέντε», ο Γιώργο Καπουτζίδης απάντησε για τη θητεία του στον στρατό. «Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται, πως στο στρατό παρουσιάστηκα το Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα το Φεβρουάριο του2001. Υπηρέτησα 23 μήνες, ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα από τέσσερις μήνες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης, κι από κει στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκλήσσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ. Αυτά και καλή χρονιά» Ήταν η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη..

Σχετικά Άρθρα