Φυλή: Θρίλερ με τους εγκλωβισμένους-Δεν φεύγουν πεζή λόγω τραυματισμού

 Φυλή: Θρίλερ με τους εγκλωβισμένους-Δεν φεύγουν πεζή λόγω τραυματισμού

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών ατόμων στην Πάρνηθα, οι οποίοι παρά τις οδηγίες των Αρχών αγνόησαν την απαγόρευση κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο εν μέσω χιονιά και εγκλωβίστηκαν στα χιόνια με το αυτοκίνητό τους.

Από νωρίς τα ξημερώματα στην περιοχή εξελίσσεται ένα θρίλερ, καθώς οι τρεις επιβαίνοντες έχουν εγκλωβιστεί σε δύσβατο σημείο στην κορυφή της Κυράς στην Πάρνηθα. Οι άνδρες της πυροσβεστικής έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τους προσεγγίσουν και φαίνεται πως τελικά τα κατάφεραν, ύστερα από ώρες, το πρωί της Τετάρτης (31.1.2024).

Ωστόσο, μόλις τα μέλη της ΕΜΑΚ του πλησίασαν πεζή έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν τους τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου να τους λένε ότι δεν επιθυμούν να φύγουν με τα πόδια από το σημείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει γίνει αίτημα και εξετάζεται αν οι συνθήκες το επιτρέπουν ώστε να συνδράμουν εναέρια μέσα για να απομακρυνθούν σώοι και οι τρεις, αλλά και οι διασώστες που ρίσκαραν τη ζωή τους για να τους προσεγγίσουν πεζή μέσα στα χιόνια.

Σημειώνεται πως νωρίτερα απεγκλωβίστηκαν με επιτυχία δύο άτομα που είχαν παγιδευτεί από τα χιόνια σε δρόμο στη Φυλή.

Σχετικά Άρθρα