Ένταση στην παρουσίαση βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου για τους Τρεις Ιεράρχες

 Ένταση στην παρουσίαση βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου για τους Τρεις Ιεράρχες

Έντασή επικράτησε στην παρουσίαση νέου βιβλίου για τους τρεις ιεράρχες, το οποίο συνυπογράφει ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο δημοσιογράφος του ekklisiaonline.gr Ανδρέας Καραγιάννης εισέβαλε στην εκδήλωση, κατηγορώντας τους συγγραφείς για προσβολή.

«Σέβομαι αυτό που κάνετε και το δικαίωμά σας να το κάνετε. Όμως αυτή τη μέρα θα θεωρούσα ότι είναι κάτι μικρόψυχο. Είναι η γιορτή των Τριών Ιεραρχών. Συνέβαλαν οι τρεις Ιεράρχες στην παιδεία. Οφείλετε στους τρεις ιεράρχες ότι μιλάτε σήμερα ελληνικά», ανέφερε.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος είναι ένας από τους συνσυγγραφείς του βιβλίου, μιλώντας στον Alpha, ξεκαθάρισε ότι ο κος Καραγγιάνης ήρθε ακάλεστος στην εκδήλωσε και την κατηγόρησε για επικοινωνιακό σόου.

«Είχε ξεκινήσει η εκδήλωση. Ο κύριος Καραγιάννης άνοιξε τις πόρτες με δυο κάμερες πίσω του, και διέκοψε την εκδήλωση. Η ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου πολύ ευγενικά του είπε να καθίσει και να συμμετέχει στη συζήτηση αν θέλει. Δεν ήταν στους ομιλητές. Ήταν ελεύθερη η είσοδος. Μπορούσε να έρθει όποιος θέλει. Στο πάνελ δεν ήταν. Στο πάνελ ήμασταν τέσσερις από τους συγγραφείς του βιβλίου, εγώ και άλλοι τρεις, ο Μάρκος Δενδρινός, η Άννα Γρίβα και ο Μηνάς Παπαγεωργίου», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Δε θα τον καλούσαμε διότι δεν είχε σχέση με το βιβλίο καμία, ούτε με την εκδήλωση είχε σχέση, ούτε είχε πρόθεση να έρθει να κάτσει να ακούσει και να πάρει μέρος. Ήθελε να κάνει ένα επικοινωνιακό show, το κέρδισε, τώρα καθόμαστε και μιλάμε για τον κύριο Καραγιάννη αντί για το βιβλίο και την εκδήλωση», συμπλήρωσε.

Τέλος, άφησε αιχμές κατά του δημοσιογράφου, λέγοντας «μπράβο του. Σε αυτά, σε ό,τι έχει να κάνει με επικοινωνιακό θόρυβο, επικοινωνιακές απάτες, ένας άνθρωπος που έχει διαδικτυακό ιστότοπο για θαύματα με εικόνες που δακρύζουν, τώρα με αυτόν τον άνθρωπο τι διάλογο να κάνουμε;» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Σχετικά Άρθρα