ΠΑΣΟΚ για “υπουργοποίηση” Κασσελάκη: Προκαλεί θυμηδία, αναζητούνται απαντήσεις

 ΠΑΣΟΚ για “υπουργοποίηση” Κασσελάκη:  Προκαλεί θυμηδία, αναζητούνται απαντήσεις

Ανακοίνωση για όσα κυκλοφορούν σχετικά με την «υπουργοποίηση» του Στέφανου Κασσελάκη από τη ΝΔ το 2019 εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ. Στην ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για θυμηδία που προκαλεί η «ιλαροτραγωδία» μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι «αναζητούνται απαντήσεις για να μην υπάρχουν σκιές» σχετικά με το ζήτημα περί «υπουργοποίησης».

Μάλιστα η Χ. Τρικούπη διερωτάται για ποιο λόγο ο στενότερος συνεργάτης Κασσελάκης (σ.σ. ο Μ. Καπνισάκης) ένιωσε την ανάγκη να «υπογραμμίσει τους στενούς δεσμούς του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Μητσοτάκη;». Το ΠΑΣΟΚ μιλά ακόμη για «αποκαλύψεις» που «στη συνέχεια συνοδεύτηκαν από υπονοούμενα για «παροχή βοήθειας επί οικογενειακών θεμάτων» εκ μέρους του κ. Κασσελάκη προς τον Πρωθυπουργό».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Μόνο θυμηδία προκαλεί η ιλαροτραγωδία που παρακολουθούμε να εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

Άραγε για ποιον λόγο ο στενότερος συνεργάτης του κ. Κασσελάκη ένιωσε σήμερα … αίφνης την ανάγκη να υπογραμμίσει τους στενούς δεσμούς του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Μητσοτάκη;

«Αποκαλύψεις» που στη συνέχεια συνοδεύτηκαν από υπονοούμενα για «παροχή βοήθειας επί οικογενειακών θεμάτων» εκ μέρους του κ. Κασσελάκη προς τον Πρωθυπουργό.

Αναζητούνται απαντήσεις για να μην υπάρχουν σκιές.

Οι πολίτες επιζητούν μια στιβαρή αντιπολίτευση, που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αλλάξει η χώρα κυβέρνηση, και δεν θα συνομιλεί με τον κ. Μητσοτάκη για μια καρέκλα εξουσίας.

Σχετικά Άρθρα