Βασίλης Καρράς: Σε κλίμα οδύνης η ταφή του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας – Ρέμος, Πάολα, Βανδή, στο τελευταίο αντίο

 Βασίλης Καρράς: Σε κλίμα οδύνης η ταφή του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας – Ρέμος, Πάολα, Βανδή, στο τελευταίο αντίο

Κλίμα οδύνης επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τη γενέτειρα του Βασίλη Καρρά, τον τόπο που ο ίδιος επέλεξε να γίνει και η τελευταία του κατοικία. Πλήθος κόσμου έδωσε τον “παρόν” για να αποχαιρετήσει τον λαϊκό τραγουδιστή.

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού βρέθηκαν από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος για να πουν το τελευταίο αντίο στον μεγάλο ερμηνευτή.

Όπως μετέδωσε “Το Πρωινό”, στην εκκλησία βρέθηκαν η Πάολα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Φοίβος, ο Χρήστος Δάντης, ο Σάκης Αρσενίου και ο Γιάννης Πλούταρχος.

Όπως γράφει το thesstoday, βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, κατέκλυσαν από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του, στις 12.00.

Xθες, η Θεσσαλονίκη τίμησε την μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας όπου τέθηκε η σορός του σε πολύωρο λαϊκό προσκύνημα.

Το “παρών” έδωσαν παλιοί και νέοι καλλιτέχνες, όπως η Άντζελα Δημητρίου κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσά τους ο κουμπάρος του, Αχιλλέας Μπέος, ο Σταύρος Καλαφάτης αλλά και χιλιάδες θαυμαστές του που τον ένιωθαν δικό τους άνθρωπο μέσα από τη μουσική του.

Σημειώνεται ότι σήμερα, στο τελευταίο αντίο τίμησαν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο εκφώνησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Σχετικά Άρθρα