Συγκινεί ο αδερφός του Βασίλη Καρρά – “Τι να πούμε; Είμαστε πολύ λίγοι. Τις κουβέντες τις είπε ο κόσμος με την αγάπη του”

 Συγκινεί ο αδερφός του Βασίλη Καρρά – “Τι να πούμε; Είμαστε πολύ λίγοι. Τις κουβέντες τις είπε ο κόσμος με την αγάπη του”

Μετά την τέλεση του 9ήμερου μνημοσύνου για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ο αδερφός του δημοφιλούς τραγουδιστή, που πέθανε σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η οικογένεια δε θέλει να μιλήσει, καθώς πενθεί, τονίζοντας πως η αγάπη του κόσμου για τον Βασίλη στέλνει το πιο ισχυρό μήνυμα.

Ο αδερφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός Κεσογλίδης, μίλησε με τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, υπογραμμίζοντας ότι κανένα μέλος της οικογένειας δεν πρόκειται να δώσει συνέντευξη, γιατί αυτήν την περίοδο ζουν δύσκολες στιγμές και προσπαθούν να αποδεχθούν την απώλεια του καλλιτέχνη.

«Αυτές τις ημέρες είμαστε όλοι στα χαμένα, μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας… Δεν φεύγει αυτή η πληγή ποτέ. Εγώ είμαι πολύ “λίγος”, για να πω κουβέντες. Τις κουβέντες τις είπε ο κόσμος, που του έδειξε όλη του την αγάπη, που τον τίμησε! Δεν χωράει καμία συνέντευξη από την οικογένειά μας. Τι να πούμε; Είμαστε πολύ “λίγοι” στον κόσμο αυτόν μπροστά. Όλα λιτά και απλά… Όπως ήταν κι ο Βασίλης. Απλός και λιτός. Κι εγώ θα κρατήσω την ίδια στάση. Έτσι να θυμούνται τον αδερφό μου…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Τον φώναζα παππού»

Στο μεταξύ, για τη σχέση του με τον Βασίλη Καρρά μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha, o Βασίλης Λαζαρίδης, γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη. «Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια με τον Βασίλη Καρρά κι είχαμε οικογενειακή σχέση. Συγκινούμαι, γιατί, όποτε τον έβλεπα, μου έλεγε να τον φωνάζω “παππού”, γιατί ο πατέρας μου τον φώναζε “πατέρα”. Μου είχε χαρίσει και δύο ρολόγια του, τα είχε βγάλει από το χέρι του. Γενικά, ήταν πολύ τρυφερός κάθε φορά που συναντιόμασταν. Τον έχω σε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», είπε.

Σχετικά Άρθρα