“Λύγισε” η Κέλλυ Κελεκίδου μιλώντας για τον Καρρά – “Ήταν ένας άρχοντας, ο δεύτερος πατέρας μου”

 “Λύγισε” η Κέλλυ Κελεκίδου μιλώντας για τον Καρρά – “Ήταν ένας άρχοντας, ο δεύτερος πατέρας μου”

Στο πλατό της εκπομπής “Happy Day” βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με τον Βασίλη Καρρά, αλλά και τη συνεργασία τους λίγο πριν ο σπουδαίος τραγουδιστής φύγει από τη ζωή.

“Με τον Βασίλη Καρρά τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά. Το λέω και συγκινούμαι γιατί από τη μια είμαι τυχερή και ευλογημένη που τον γνώρισα και από την άλλη πάρα πολύ στενοχωρημένη γιατί είχαμε δρομολογήσει πολλά πράγματα να κάνουμε παρέα. Χαίρομαι, όμως, που καταφέρουμε κάποια να τα κάνουμε και να τα δείξουμε στον κόσμο. Για εμένα ο Βασίλης ήταν ο δεύτερος πατέρας μου, ήταν ένας άρχοντας. είπε η Κέλλυ Κελεκίδου για να προσθέσει:

“Μου θύμιζε τον μπαμπά μου, γιατί και εκείνος ήταν ντόμπρος, μερακλής, αληθινός και πολλά άλλα. Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, μου έγραφε τραγούδια, μου έλεγε να κάνουμε αλλαγές. Καταλαβαινόμασταν με τα μάτια. Δεν έδινε μόνο χώρο, είχε και λόγο, τον έβλεπα και σκεφτόμουν πως δεν γίνεται να είναι τόσο δοτικός”.

Καταλήγοντας, είπε: “Ακόμα και στο τελευταίο του αντίο, ο Θεός έστειλε μια μαγική δύναμη γιατί μπορεί και να μην προλαβαίναμε να πάμε γιατί εγώ ήμουν Κύπρο, γύρισα από Γερμανία και έπρεπε το πρωί να φύγω με την πρώτη πρωινή. Ευτυχώς υπήρχε πτήση να γυρίσω, αλλά όταν πήγαμε να προσγειωθούμε στη Θεσσαλονίκη το αεροπλάνο γύρισε πίσω γιατί είχε πολύ ομίχλη στην Θεσσαλονίκη. Τελικά μετά από λίγο μας ανακοίνωσαν ότι ξεκινάμε για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και έτσι κατάφερα να είμαι εκεί”.

Σχετικά Άρθρα