Γαλλία: Συνελήφθη ο 33χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη σύζυγο και τα 4 παιδιά τους

 Γαλλία: Συνελήφθη ο 33χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη σύζυγο και τα 4 παιδιά τους

Στην πόλη Σεβράν συνελήφθη ο πατέρας που θεωρείται ύποπτος οτι δολοφόνησε με μαχαίρι την 35χρονη σύντροφό του και τα τέσσερα παιδιά της, ηλικίας 10, 7, 4 ετών και 9 μηνών, τη Δευτέρα στο Mο, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι. Ο 33χρονος εντοπίστηκε στο πατρικό του σπίτι σήμερα το πρωί, ενώ τέθηκε υπό κράτηση. Ήδη, είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές.

Ο ύποπτος βρέθηκε στο σπίτι του πατέρα του στο Σεβράν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ το αυτοκίνητό του είχε εντοπιστεί λίγες ώρες μετά την ανατριχιαστική ανακάλυψη της αστυνομίας. Μία φίλη της μητέρας ειδοποίησε το βράδυ της Δευτέρας το αστυνομικό τμήμα του Mο καθώς δεν είχε νέα της.

Η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης πήγαν στο σημείο και εντόπισαν τη σκηνή του εγκλήματος. Δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματος της οικογένειας, ενώ ο πατέρας απουσίαζε και η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως να τον βρει. Ο άνδρας ήταν ήδη γνωστός για πράξεις ενδοοικογενειακής βίας και ψυχιατρικές διαταραχές, είπε άλλη αστυνομική πηγή.

Είχε μπει στο μικροσκόπιο των αρχών το 2019, για ενδοοικογενειακή βία με την κατηγορία ότι επιτέθηκε στη σύντροφό του με μαχαίρι, αλλά δεν συνελήφθη λόγω των ψυχιατρικών του προβλημάτων. Την έρευνα για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» έχει αναλάβει η αστυνομία των Βερσαλλιών σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Mο.

Σχετικά Άρθρα