Στη Θεσσαλία ο Μητσοτάκης για στήριξη του Αγοραστού ενόψει του δεύτερου γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών – Θα επισκεφθεί και την Αλεξανδρούπολη

 Στη Θεσσαλία ο Μητσοτάκης για στήριξη του Αγοραστού ενόψει του δεύτερου γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών – Θα επισκεφθεί και την Αλεξανδρούπολη

Λίγο πριν πέσει η αυλαία των Αυτοδιοικητικών εκλογών, η ΝΔ κορυφώνει τις προσπάθειες της για την επικράτηση των «εκλεκτών» υποψηφίων της. Τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου η σημερινή και στην κυβερνώσα παράταξη κάνουν την ύστατη προσπάθεια στήριξης των επίσημων επιλογών τους σε Περιφέρειες και Δήμους όπου το αποτελέσμα θα κριθεί την Κυριακή.

Υπουργοί, γαλάζιοι βουλευτές κομματικά στελέχη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός βρίσκονται επι ποδός σε περιοδείες εκεί όπου οι διαρροές ελέω… ανταρτών είναι εμφανείς.

Η προεκλογική περίοδος κλείνει σήμερα με την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλία και την Αλεξανδρούπολη. Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη και θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και αμέσως μετά θα πάει στη Λάρισα, για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού.

Σημειώνεται πως χθες η Ελευθερία Τζανακούλη δήλωσε ότι στηρίζει τον Κώστα Αγοραστό στη Θεσσαλία. Η δήλωση της αυτή δίνει ιδιαίτερη δυναμική στη υποψιότητα του Κ. Αγοραστού διότι η ίδια στον α’ γύρο συγκέντρωσε το 9,49% των ψήφων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

  • “Να συνταχτούμε με αυτούς που ασπάζονται τις προτάσεις μας, αυτούς που θα φέρουν την Θεσσαλία στη θέση που ήταν πριν τις καταστροφές. Εκείνους που γνωρίζουν τον τρόπο και τις διαδικασίες να διεκδικήσουν περισσότερα για τους Θεσσαλούς. Ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός μετά τις καταστροφές έδωσε το “παρών”, παραδέχτηκε αστοχίες και ελλείψεις. Είπε ότι έλαβε το μήνυμα. Θεωρούμε ότι και εκείνος όπως και εμείς θέλουμε το καλό της Θεσσαλίας” δήλωσε η ίδια υπογραμμίζοντας πως «η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους μαζί με όλους τους πολίτες».

 Χθες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη την πλατεία Βικτωρίας στην Κυψέλη.

“Όποιος παρακολούθησε το χθεσινό πολύ ενδιαφέρον debate κατέληξε σε αβίαστα συμπεράσματα, για το ποιος γνωρίζει πραγματικά τα προβλήματα και ποιος στέκεται μόνο στην επικοινωνία” δήλωσε ο Πρωθυπουργός, επισημαίνοντας: “η Αθήνα προσελκύει σημαντικά επενδυτικά κεφάλαια, γίνεται τουριστικός προορισμός ολόκληρο τον χρόνο και έτσι πρέπει να συνεχίσει και την επόμενη πενταετία. Είμαι σίγουρος ότι οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει, αλλά και το θάρρος με το οποίο έγινε η απαραίτητη αυτοκριτική για ορισμένα πράγματα τα οποία δεν πήγαν καλά”.

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής, κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ διά μέσου του κ. Φάμελλου δηλώνει ανοιχτά ότι στηρίζει Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη. «Αφού δεν κατάφερε να εκλέξει δικούς του υποψήφιους, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται στο κάδρο το βράδυ των εκλογών, στηρίζοντας υποψήφιους όπως τον Στ. Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη και τον Δ. Κουρέτα στη Θεσσαλία» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές.

Σχετικά Άρθρα