Παππάς για Κασσελάκη: Συστημικά ΜΜΕ παλεύουν να απομυθοποιήσουν έναν φρέσκο άνθρωπο

 Παππάς για Κασσελάκη: Συστημικά ΜΜΕ παλεύουν να απομυθοποιήσουν έναν φρέσκο άνθρωπο

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, πήρε θέση για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα το κυνηγητό που δέχεται από τα ΜΜΕ για την προσωπική του ζωή. Παράλληλα τόνισε πως αν υπήρχε στήριξη το πρόσωπό του θα είχε εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων.

Για το γεγονός ότι όλα τα Μέσα «κυνηγούν» τον Στέφανο Κασσελάκη σημειώσε: «Αυτό είναι επιλογή σας και θεωρώ ότι κινείται κυρίως από τα συστημικά Μέσα για να απομυθοποιήσετε έναν άνθρωπο φρέσκο. Δεν ξέρω τι κάνει ο ίδιος, εγώ που είχα μια συνομιλία μαζί του μου φάνηκε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προοδευτικός, ευαίσθητος, με μεγάλη διάθεση να προσφέρει. Τώρα, αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή οτιδήποτε γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα για να δούμε αν πίνει τον καφέ της σκέτο.

Νομίζω ότι είναι δικό σας κατασκεύασμα όλο αυτό και έχει ένα προφίλ που είναι έξω από τα συνηθισμένα. Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε στην Αμερική σε καλά κολλέγια, σε καλή ποιότητα ζωής, σε πιο υψηλή κοινωνική τάξη και αυτό επειδή δεν είναι το παρωχημένο που έχουμε συνηθίσει και έχει να κάνει με την αριστερά αλλά θεωρώ είναι μια προκατάληψη, το βιώνω κι εγώ και το βίωσα στην δική μου υποψηφιότητα όσο κράτησε. Ότι υπάρχει αυτό το στερεότυπο ότι έχει λεφτά, οδηγάει τζιπ. Τα οικονομικά αγαθά είτε είναι του καπιταλισμού, είτε οτιδήποτε, είναι για όλους. Οι αξίες είναι που μένουν. Ακόμα και τοποθετήσεις να αλλάξεις, αυτά είναι τα σημαντικά».

Σχετικά Άρθρα