Νίκος Παππάς: Σκέψεις στο επιτελείο Κασσελάκη για το ευρωψηφοδέλτιο- Η εμφάνιση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή και τα θετικά σχόλια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ (vid)

 Νίκος Παππάς: Σκέψεις στο επιτελείο Κασσελάκη για το ευρωψηφοδέλτιο- Η εμφάνιση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή και τα θετικά σχόλια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ (vid)

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, πήρε θέση για τον Στέφανο Κασσελάκη και το κυνηγητό που δέχεται από τα ΜΜΕ για την προσωπική του ζωή. Παράλληλα τόνισε πως αν υπήρχε στήριξη το πρόσωπό του θα είχε εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων.

Για το γεγονός ότι όλα τα Μέσα «κυνηγούν» τον Στέφανο Κασσελάκη σημειώσε: «Αυτό είναι επιλογή σας και θεωρώ ότι κινείται κυρίως από τα συστημικά Μέσα για να απομυθοποιήσετε έναν άνθρωπο φρέσκο. Δεν ξέρω τι κάνει ο ίδιος, εγώ που είχα μια συνομιλία μαζί του μου φάνηκε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προοδευτικός, ευαίσθητος, με μεγάλη διάθεση να προσφέρει. Τώρα, αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή οτιδήποτε γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα για να δούμε αν πίνει τον καφέ της σκέτο.

Ο Νίκος Παππάς περιέγραψε την δική του “περιπέτεια” με τις τάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που είχαν ενστάσεις με την δική του υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων, παρότι ήταν επιλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Στέφανο Κασσελάκη ενισχύει τις πληροφορίες ότι έχουν ανοίξει δίαυλοι επικοινωνίας για ενδεχόμενη αξιοποίηση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή. Λέγεται, μάλιστα, πως στο επιτελείο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο Νίκος Παππάς είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που συζητούνται για την ανάληψη ρόλων στο νέο διευρυμένο σχήμα που έχουν κατά νου. Ορισμένοι θα έβλεπαν θετικά να είναι ο Νίκος Παππάς στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (εφόσον κι εκείνος το επιθυμεί) σε εκλόγιμη θέση, ή να συστρατευθεί και να αναλάβει ρόλο κοντά στον πρόεδρο του κόμματος ώστε να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν θα γίνει ο …τρίτος Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μετά τον γνωστό (συνονόματο και συνεπώνυμο) ανθυποψήφιο για την ηγεσία και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Παππά, και τον βουλευτή και τομεάρχη Πέτρο Παππά.

Σχετικά Άρθρα