Σπυρόπουλος για ακτοπλοϊκά: Μέχρι να καταλάβει η κυβέρνηση τι γίνεται, το 65% έκλεισε εισιτήρια

 Σπυρόπουλος για ακτοπλοϊκά: Μέχρι να καταλάβει η κυβέρνηση τι γίνεται, το 65% έκλεισε εισιτήρια

Θέση για το “καυτό” ζήτημα των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων πήρε το Σάββατο ο Ανδρέας Σπυρόπουλος. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι “όσους γνωστούς και φίλους έχω ρωτήσει έχουν κλείσει ήδη εισιτήρια. Πάνω από το 60% με 65% των Ελλήνων είχαν κλείσει ήδη εισιτήρια, μέχρι να καταλάβει η κυβέρνηση τι γίνεται με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Πρέπει να παρεμβαίνει όταν πρέπει, όχι εκ των υστέρων”.

Ο κ. Σπυρόπουλος αναφέρθηκε και στο ζήτημα των επικείμενων αυξήσεων στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Υποστήριξε ότι “μια από τις λίγες εξαγγελίες που είχαμε κάνει προεκλογικά ήταν οι αυξήσεις στον δημόσιο τομέα, οι οποίες ήταν απαραίτητες. Εδώ και πολλά χρόνια οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είχαν δει καμία αύξηση και ο πληθωρισμός κάλπαζε.

Η κριτική μας επικεντρώθηκε στις προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη όσον αφορά στις αυξήσεις στον ιδιωτικό τομέα. Υπόσχονταν στους Έλληνες πολίτες αύξηση 25%, όταν οι ίδιοι στο μεσοπρόθεσμο δεσμεύονταν για 13%. Ήταν μία ψεύτικη υπόσχεση της Νέας Δημοκρατίας”.

Σχετικά Άρθρα