Θρήνος στην κηδεία της Γεωργίας Σολανάκη – Τα λόγια του πατέρα της

 Θρήνος στην κηδεία της Γεωργίας Σολανάκη – Τα λόγια του πατέρα της

Σε κλίμα οδύνης έγινε το πρωί της Παρασκευής, η κηδεία της 22χρονης φοιτήτριας στη γενέτειρα της, την Κρήτη.

«Ήταν ένα γλυκό κορίτσι, ένα πλάσμα το οποίο τι να πω; Έχουμε γίνει… Έχουμε μείνει, έχουμε βυθιστεί όλοι στο πένθος», ανέφερε συγγενής της 22χρονης.

Η Γεωργία Σολανάκη έπαθε ανακοπή καρδιάς, την ώρα που προπονούνταν σε στάδιο της Κομοτηνής, αφήνοντας την οικογένεια της με μία ανείπωτη θλίψη για το αναπάντεχο κακό και ένα τεράστιο γιατί, αφού τα αίτια θανάτου της δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

«Αυτό μας τρώει και εμάς, που να ξέρουμε και εμείς; Μπορούμε να ξέρουμε; Ανακοπή καρδίας είπαν, τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε. Είναι μια άσχημη κατάσταση, τι να σας πω;», δήλωσε η θεία της κοπέλας.

Η 22χρονη Γεωργία Σολανάκη που σπούδαζε στη Γυμναστική Ακαδημία Κομοτηνής, δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και δεν ήταν εμβολιασμένη, όπως αποκάλυψε συγγενής στο Live News.

«Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά».

Πέπλο μυστήριου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της, ενώ φως στο ότι προκάλεσε σε έναν τόσο νέο άνθρωπο ανακοπή καρδιάς, αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Τα λόγια του πατέρα της

Ο πατέρας της δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. «Η κόρη μου δεν ήταν εμβολιασμένη για τον κορωνοϊό. Ήταν υγιέστατη και δεν ξέρουμε τι έφταιξε. Περιμένουμε τις ιστολογικές. Η οικογένειά μου ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση στο βαρύ πένθος μας», είπε μιλώντας στον Alpha.

Θεόκριτος Αργυριάδης