Μπακογιάννη: Ξανά υποψήφια στα Χανιά – Γιατί απέρριψε το Επικρατείας

 Μπακογιάννη: Ξανά υποψήφια στα Χανιά – Γιατί απέρριψε το Επικρατείας

Την απόφασή της να είναι ξανά υποψήφια στον νομό Χανίων με τη ΝΔ ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ η βουλευτής και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Στο Κέντρο». Η κ. Μπακογιάννη επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ των προηγούμενων μηνών ότι είχε πρόταση να συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, όμως υπογράμμισε ότι την απέρριψε, διότι δεν μπορεί να μην είναι αιρετή.

«Εγώ εξελέγην σε 3 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Δεν μπορώ να κατέβω διορισμένη, έχω ανάγκη την επαφή. Θα είμαι ξανά υποψήφια στα Χανιά», είπε στην εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, η κ. Μπακογιάννη είχε το «ελεύθερο» να επιλέξει τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές, ενώ εσχάτως έχει αναλάβει και ρόλο συνδέσμου μεταξύ της Κ.Ο. της ΝΔ και του Μεγάρου Μαξίμου.

Παρά την περιπέτεια της υγείας της, για την οποία η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά και με ευθύτητα, παραμένει πολιτικά ενεργή και με αυτές τις δηλώσεις επιμένει να είναι υποψήφια με σταυρό, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη γίνει κρούση από μέρους της ΝΔ στον γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη να είναι υποψήφιος και αυτός την έχει επί της αρχής αποδεχτεί.

Παράλληλα, στα Χανιά υπάρχουν αυτή τη στιγμή άλλοι δύο γαλάζιοι βουλευτές, ο Μανούσος Βολουδάκης και ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης.

Avatar

Θεόκριτος Αργυριάδης