Κρήτη: Αυτός είναι ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικους μαθητές

 Κρήτη: Αυτός είναι ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικους μαθητές

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 46χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών στην Κρήτη, που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος ανήλικων μαθητών του.

Συγκεκριμένα, στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγίου Νικολάου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 46χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Tα στοιχεία του 46χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών

Πρόκειται για τον (επ.) ΓΕΡΟΝΤΗ (ον.) Ιωάννη του Γεωργίου και της Ζαμβίας που γεννήθηκε το 1976 στην Άγιο Νικόλαο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου τηλεφωνικά στους αριθμούς 28410-91410 και 28410-91413 , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 20-07-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δείτε φωτογραφίες του 46χρονου προπονητή στην Κρήτη:

Μανώλης Δράκος