Τελ Αβίβ: Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την διπλή τρομοκρατική επίθεση- Βίντεο που σοκάρουν

 Τελ Αβίβ: Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την διπλή τρομοκρατική επίθεση- Βίντεο που σοκάρουν

Ακόμη ένα χτύπημα από τη Χαμάς όξυνε το ήδη τεταμένο κλίμα με το Ισραήλ, με την οργάνωση να αναλαμβάνει την ευθύνη για τη διπλή τρομοκρατική επίθεση, το απόγευμα της Δευτέρας, κατά την οποία μία γυναίκα έπεσε νεκρή και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν. Λίγο αφότου σημειώθηκε η επίθεση με μαχαίρι, στην περιοχή Ραανανά, αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος. Οι δύο Παλαιστίνιοι δράστες, ένας 44χρονος και ένας 24χρονος, έχουν συλληφθεί και ταυτοποιηθεί.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τα ισραηλινά ΜΜΕ, τρομοκράτης μαχαίρωσε γυναίκα ενώ ένας άλλος έκλεψε ΙΧ και έπεσε, πάνω από μία φορά, σε διαφορετικές τοποθεσίες, πάνω σε πλήθος.

Οι τρομοκράτες είναι, σύμφωνα με τις Αρχές, ο 44χρονος Μουχαμάντ Ζαιντάτ και ο 24χρονος Αχμέντ Ζαιντάν, και οι δύο από τη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης.

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά από την επίθεση με το αυτοκίνητο στην οδό Χαροσέτ και στο ίδιο σημείο βρέθηκε 66χρονος σε σοβαρή κατάσταση μετά από επίθεση με μαχαίρι.

Άλλοι 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην οδό Αχούζα, το άλλο σημείο όπου έπεσε το ΙΧ. Ανάμεσά τους ένας 16χρονος με σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι.

Σχετικά Άρθρα