Κουτροκόη: Τρόλαρε τους μετεωρολογούς για τον “βαρύτατο” χειμώνα

 Κουτροκόη: Τρόλαρε τους μετεωρολογούς για τον “βαρύτατο” χειμώνα

Τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων με αφορμή την κακοκαιρία «Αυγή» θέλησε να τρολάρει η Ντόρα Κουτροκόη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Action Τώρα» εμφανίστηκε στον αέρα φορώντας μπουφάν, θέλοντας να χειριστεί με χιούμορ τις καιρικές συνθήκες και τις συστάσεις της ΕΜΥ.

«Ο βαρύτατος χειμώνας, όχι ο βαρύς, ο βαρύτατος χειμώνας θα λες. Περίμενε λίγο, θα σας πω. Επειδή μας έχουν ενημερώσει οι μετεωρολόγοι για πάρα πολύ κρύο, θα κάνουμε σήμερα εκπομπή κάπως έτσι», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Κουτροκόη και φόρεσε ένα μαύρο μπουφάν που είχε ακουμπισμένο στην καρέκλα της.Unmute

«Επειδή οι θερμοκρασίες ήταν κάτω από το μηδέν, επειδή χιόνισε παντού στα Βόρεια Προάστια και στο κέντρο της Αθήνας, αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε λίγη πλάκα στους μετεωρολόγους μας. Δεν λέω, πρέπει να είναι σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός αλλά τώρα πρέπει να τους στηρίξουμε και τους καλούμε να δώσουν εξηγήσεις», σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια του Action24.

«Βγάλ’ το τώρα, θα σκάσεις», απάντησε στο ίδιο ύφος ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Υποφάντης.

«Δεν φτάνει που σε προειδοποιούν, τους βάζουμε και χέρι που μας λένε να είμαστε προετοιμασμένοι. Ωραίο είναι πάντως το μπουφανάκι, λέω να κάνω έτσι εκπομπούλα σήμερα. Μια χαρά είναι», κατέληξε στο σχόλιό της η Ντόρα Κουτροκόη.

Σχετικά Άρθρα