Γεωργιάδης: Στο πρόγραμμα της ΝΔ ο γάμος ομόφυλων – Ο κ. Σαμαράς έχει πλήρη ελευθερία λόγου

 Γεωργιάδης: Στο πρόγραμμα της ΝΔ ο γάμος ομόφυλων – Ο κ. Σαμαράς έχει πλήρη ελευθερία λόγου

«Είναι τελείως αδύνατο για μένα και για λόγους ουσίας και για λόγους σεβασμού να σχολιάσω οποιαδήποτε δήλωση του Αντώνη Σαμαρά. Θα ήταν δείγμα αλαζονείας» είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει πλήρη ελευθερία λόγο στη Νέα Δημοκρατία. Αναφερθείς στη χθεσινή συνάντηση-μασάζ στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, αναγνώρισε πως είναι ένα ζήτημα που διχάζει και απέφυγε να βάλει πήχη στον αριθμό των κυβερνητικών βουλευτών που θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Παράλληλα, έστρεψε τα βέλη του κατά βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας ομοφοβική και απαράδεκτη τη δήλωσή του ότι αν μεγαλώνουν αυτοί παιδιά θα τους κάνουν ομοφυλόφιλους.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ο γάμος των ομοφυλόφιλων ήταν στο προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, ανέφερε πως τη Νέα Δημοκρατία ενώνει η προσέγγιση πως η Ελλάδα δεν δέχεται καμία διάκριση των ανθρώπων με βάση τις ερωτικές επιλογές.

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως ένας υπουργός που καταψηφίζει ένα νομοσχέδιο είναι σε μια δυσκολότερη θέση απ’ ό,τι ένας βουλευτής.

Σχετικά Άρθρα