“Όταν βγήκε στα κανάλια ήξερα ότι αυτός έφαγε τη Γεωργία” λέει η πρώην σύζυγος του συντρόφου της

 “Όταν βγήκε στα κανάλια ήξερα ότι αυτός έφαγε τη Γεωργία” λέει η πρώην σύζυγος του συντρόφου της

“Ήξερα, μόλις βγήκε στα κανάλια ότι αυτός την έφαγε, δεν υπολογίζει τίποτα”. Τα λόγια αυτά ανήκουν στην πρώην σύζυγο του συντρόφου της Γεωργίας, που επιμένει να αρνείται στις αρχές την εμπλοκή του στην υπόθεση.

«Πιστεύω ότι το είχε σχεδιασμένο» αναφέρει.

«Επτά χρόνια ήμασταν μαζί. Τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό», είπε η πρώην σύζυγός του, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7. Η γυναίκα, που είχε μαζί του δύο παιδιά, υποστήριξε ότι όλες του οι σύντροφοι είχαν πέσει θύματα ξυλοδαρμού, ενώ ο ίδιος είχε εμμονή με τις γυναίκες.

«Με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα», λέει, σημειώνοντας ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή της ίδιας και της μητέρας της, ενώ γινόταν βίαιος ακόμη και με τα παιδιά του, που πολλές φορές ήταν παρόντα σε περιστατικά ξυλοδαρμού της, ενώ υποστηρίζει ότι έκλεβε το σπίτι, ενώ μία φορά πήρε ακόμη και τον σταυρό του παιδιού του.

«Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε που δούλευα, δεν μπορούσα να μιλήσω σε συνάδελφο, γιατί μου έλεγε “τον έχεις φίλο, τον έχεις φίλο”, ζήλευε», ανέφερε.

“Ήξερα ότι θα κάνει κακό

«Ήξερα ότι θα κάνει κακό», λέει η γυναίκα. Όπως υποστηρίζει, για μια μικρή περίοδο, πριν βγει το διαζύγιο, ήταν δίγαμος. Το διαζύγιο «βγήκε τον Δεκέμβριο του 2018. Αυτός παντρεύτηκε τον Οκτώβριο. Ήταν δίγαμος. Δεν το γνώριζα. Αυτός πιστεύω ότι έψαχνε θύματα για να φάει λεφτά, να πιάσει την καλή. Εκμεταλλευόταν τις γυναίκες, τις κακοποιούσε».

Ο σύντροφος της άτυχης Γεωργίας, που μαζί με τον φίλο του, έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της, εργαζόταν ως ντελίβερι.

«Μία εργαζόταν, μία έφευγε», λέει η πρώην σύζυγός του, που υποστηρίζει ότι και άλλες γυναίκες είχαν πέσει θύματα κλοπής.

«Τις έκλεβε, έκλεβε χρυσαφικά, λεφτά. Έκλεβε χρυσαφικά, αλλά δεν πήγαινε ο ίδιος στο ενεχυροδανειστήριο, πήγαινε ο φίλος του», είπε, χωρίς να γνωρίζει αν πρόκειται για τον άνθρωπο που βρισκόταν μαζί του εκείνο το βράδυ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αν και η γυναίκα τον είχε καταγγείλει πολλές φορές, δεν έγινε τίποτα. Την τελευταία φορά «είχε ζητήσει διαμεσολάβηση», στην οποία όπως υποστηρίζει, δεν πήγε. Σύμφωνα με την ίδια, κάποια στιγμή κλήθηκε να παρακολουθήσει συνεδρίες ψυχικής υγείας, όμως δεν γνωρίζει αν πήγε. Παράλληλα, αναφέρει ότι αν και ζήτησε βοήθεια από τις κακοποιημένες γυναίκες, δεν έγινε τίποτα.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Άρθρα