Σοκ στο Ηράκλειο: Ανήλικος χτύπησε τη μητέρα του μέχρι λιποθυμίας και προσπάθησε να πνίξει την αδελφή του

 Σοκ στο Ηράκλειο: Ανήλικος χτύπησε τη μητέρα του μέχρι λιποθυμίας και προσπάθησε να πνίξει την αδελφή του

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας 35χρονης στο Ηράκλειο για την επίθεση που δέχτηκε από τον 16χρονο γιο της, τόσο η ίδια όσο και η κόρη της.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η 35χρονη από την Ρουμανία δέχτηκε επίθεση από το γιο της στο σπίτι τους στο Ηράκλειο, με τον 16χρονο να τη χτυπά σε πρόσωπο και σώμα. Η γυναίκα λιποθύμησε από τα χτυπήματα.

Ο έφηβος μάλιστα προσπάθησε και να πνίξει την αδερφή του. Το περιστατικό έγινε την Τρίτη (02.01.2024) στο Ηράκλειο στο σπίτι όπου μένει η 35χρονη, ο 16χρονος γιος της η 15χρονη κόρη της, αλλά και ο πατριός του 16χρονου και πατέρας της ανήλικης αδερφής του. Ο τελευταίος έλειπε από το σπίτι όταν εξελισσόταν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη είπε ότι και στο παρελθόν ο γιος της είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και μάλιστα έκανε λόγο και για θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. Χθες που έγινε το περιστατικό στάθηκε σωτήρια ή παρέμβαση ενός γείτονα, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και κατάφερε να προστατεύσει τις δύο γυναίκες μέχρι που έφτασε η αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα