Βέροια/Νεκρό βρέφος: “Δεν το σκότωσα εγώ αλλά κάποια αόρατη δύναμη” είπε η μητέρα

 Βέροια/Νεκρό βρέφος: “Δεν το σκότωσα εγώ αλλά κάποια αόρατη δύναμη” είπε η μητέρα

Σε σοκ παραμένει το πανελλήνιο μετά την δολοφονία ενός βρέφους μόλις έξι μηνών από την 37χρονη μητέρα του, η οποία, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρό, ψυχιατρικά προβλήματα. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε χωριό της Βέροιας, μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά της 37χρονης, τα οποία ειδοποίησαν τους παππούδες για το τραγικό περιστατικό. Η μητέρα κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Βέροιας σε κατάσταση σοκ και δείχνει να μην έχει καν συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη φέρεται να είπε στους γονείς της, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και είδαν βαριά τραυματισμένο το βρέφος και τις εγγονές τους να ουρλιάζουν, ότι δεν το σκότωσε αυτή αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη.

Το σπίτι της οικογένειας στο οποίο εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Στα ψυχιατρικά προβλήματα της μητέρας αναφέρθηκαν και γείτονες της οικογένειας, τονίζοντας πως η κατάσταση της επιβαρύνθηκε όταν την παράτησε ο σύντροφος της ενώ ήταν ήδη έγκυος.

«Η κοπέλα είχε προβλήματα. Εγώ την είχα πελάτισσα στο μαγαζί και αφότου γέννησε είχε πάθει και επιλοχία κατάθλιψη. Γι΄ αυτό είχε έρθει εδώ, στη μάνα της. Πριν, έμενε στα Γιαννιτσά. Τώρα τελευταία νοίκιασε κοντά στη μάνα της και την αδελφή της.

Είχε από παλιά προβλήματα. Είχε χωρίσει και είχε μείνει με τα δύο παιδιά. Μετά γνώρισε έναν άλλον, έμεινε έγκυος αλλά την παράτησε και αυτός. Μετά από αυτό χειροτέρεψε η κατάστασή της. Ήταν σαν χαμένη» λέει ο κάτοικος του Μακροχωρίου Βέροιας ο οποίος γνωρίζει την οικογένεια της 37χρονης.

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας – “Η μάνα το χτυπούσε με μανία”

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του ανθρώπου που προσπάθησε να γλιτώσει το άτυχο βρέφος από τα χέρια της ίδιας του της μάνας στο Μακροχώρι.

Ο μάρτυρας περιγράφει στην ιστοσελίδα thesstoday.gr τις σκηνές αρχαίας τραγωδίας που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι που έμενε η μητέρα με τα παιδιά της.

«Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά» περιγράφει και καταρρέει, χωρίς να μπορεί να συνεχίσει.

Οι εικόνες που εξασφάλισε η τοπική ιστοσελίδα θυμίζουν σκηνικό άγριου καυγά, με πράγματα πεταμένα κάτω, ρούχα και παιχνίδια ανακατωμένα, με τα φώτα αναμμένα, σε ένα δωμάτιο που ο χρόνος μοιάζει να πάγωσε την ώρα που η γυναίκα ξυλοκοπούσε το ίδιο της το παιδί.

Το βρέφος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους παππούδες έφερε σοβαρά τραύματα και δεν είχε σφυγμό. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα για ανθρωποκτονία.

Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 6χρονου μωρού. Φως στην υπόθεση αναμένεται ότι θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομίες.

Σχετικά Άρθρα