Μικρούτσικος για Γιαννακόπουλο: “Με τέτοιο πρόεδρο ο Παναθηναϊκός θα πάρει την Euroleague”

 Μικρούτσικος για Γιαννακόπουλο: “Με τέτοιο πρόεδρο ο Παναθηναϊκός θα πάρει την Euroleague”

Αφιερωμένη στη ζωή του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν η σημερινή εκπομπή «Super Katerina», με το «παρών» να δίνει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor στη διάρκεια του βίντεο ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά θα μιλήσω για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ένας πολυταλαντούχος και πολυπράγμων άνθρωπος για τον οποίο η ιστορία μιλάει από μόνη της. Ότι και να πούμε εμείς, νομίζω είναι λίγο».

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει: «Δημήτρη μου γλυκέ, χάρηκα ιδιαίτερα που κερδίσαμε με buzzer beater και πάει καλά η ομάδα και θα ανέβει. Και βέβαια με τέτοιο πρόεδρο και τέτοιο στήριγμα, η ομάδα θα πάρει και το επόμενο ευρωπαϊκό. Θέλω να πω που με συγκίνησε… Εγώ γνώριζα πολύ καλά τον πατέρα του, με είχε καλέσει και είχα πάει σπίτι τους και ήταν μικρός τότε ο Δημήτρης. Ανάλαβε ο Δημήτρης, παρακολούθησα την πορεία του και είδα το τσαγανό του, τον τσαμπουκά του. Τσακώθηκε με κακούς φίλαθλους της ομάδας, αποχώρησε και ξαναμπήκε. Όταν έγινε το περιστατικό με τον Light ήταν από τους πρώτους που με υπερασπίστηκε».

Σχετικά Άρθρα