Μετωπική Μικρούτσικου και Άδωνι για τα Τέμπη: “Είναι ο ορισμός της συγκάληψης”

 Μετωπική Μικρούτσικου και Άδωνι για τα Τέμπη: “Είναι ο ορισμός της συγκάληψης”

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα». Ο υπουργός κλήθηκε να συζητήσει αρκετά θέματα. Μεταξύ άλλων κλήθηκε να αντιμετωπίσει και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος επέστρεψε στην εκπομπή μετά από μια εβδομάδα απουσίας.

Όπως ήταν φυσικό ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρώτησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη, για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή και φυσικά για το χειροκρότημα που έλαβε στη Βουλή μετά την ομιλία του κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση.

«Είναι ο ορισμός της συγκάληψης, έχετε κατηγορηθεί για αυτό το πράγμα. Πιστέψατε ότι θα ξεχαστεί η ιστορία και η ίδια ιστορία αποδεικνύει ότι δεν ξεχνιούνται τα Τέμπη και αυτό πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Ο λαός δεν ξεχνά. Όλη η ιστορία στα μάτια του απλού πολίτη είναι ξεκάθαρη. Μια ιστορία συγκάληψης ευθυνών και εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Καραμανλή τον οποίο χειροκροτήσατε, ξέρετε αν θα πάει να δει τις οικογένειες; Τώρα στη Βουλή τι χειροκροτάτε; Την παραίτηση του και την ανάληψη ευθύνης ή το κουκούλωμα του Καραμανλή;» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε το λόγο και είπε: «Ο κ. Καραμανλής είναι ο πρώτος που παραιτήθηκε. Μια εβδομάδα πριν έγινε η συζήτηση για το πόρισμα της εξεταστικής, δεν ήρθε ο Κώστας Καραμανλής και καλώς δεν ήρθε. Διότι ήταν ενδεχόμενος μάρτυρας στην εξεταστική. Από κοινοβουλευτικό σεβασμό δεν ήρθε».

Σχετικά Άρθρα