Το σπίτι κολαστήριο της Φαίης Μπακογιώργου πριν τη δολοφονήσουν: “Οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει από το ξύλο”

 Το σπίτι κολαστήριο της Φαίης Μπακογιώργου πριν τη δολοφονήσουν: “Οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει από το ξύλο”

“Oι γείτονες άκουγαν κάθε μέρα την Φαίη να ουρλιάζει από το ξύλο που έτρωγε από την μητέρα της και την αδελφή της”, αναφέρουν οι γείτονες για την Φαίη Μπακογιώργου στον ιδιωτικό ερευνητή, Χάρη Βεραμόν. Τη βασάνιζαν η μητέρα της, η αδερφή της και η σπιτονοικοκυρά, οι οποίες και κατηγορούνται για τη δολοφονία της.  

Ο Χάρη Βεραμόν μιλώντας στο newit.gr αποκαλύπτει πως η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου μόλις έμαθαν για την έρευνα που έχει ξεκινήσει μαζί με τον πατέρα της, εγκατέλειψαν τον διαμέρισμα του τρόμου και εξαφανίστηκαν.

Ο πατέρας της, από την πρώτη στιγμή ισχυριζόταν πως η κόρη του ήταν θύμα δολοφονίας, αλλά και πως όλα έγιναν μέσα στο σπίτι, όπου διέμενε με τις τρεις γυναίκες. “Ο πατέρας ήξερε μέσα του πως οι τρεις γυναίκες γνωρίζουν τι έχει συμβεί στην Φαίη. Έλεγε πως η κόρη του πέθανε μέσα στο συγκεκριμένο σπίτι”.

  • Η μια από τις τρεις γυναίκες, η σπιτονοικοκυρά, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχει καταγράψει ο ιδιωτικός ερευνητής είχε ένα σκοτεινό παρελθόν με μαστροπεία, χρηματικές απάτες, αλλά και εκμετάλλευση ανθρώπων.

“Η γυναίκα αυτή έχει πολλά και σκοτεινά σημεία στη ζωή της. Δεν έκανε τίποτα τυχαία. Υπάρχουν καταγγελίες ότι έχει εξαπατήσει κόσμο και τους έχει φάει χρήματα, ενώ έχει και παρελθόν με εκπόρνευση γυναικών”.

Ύστερα από την ανακοίνωση για την εξαφάνιση της Φαίης Μπακογιώργου έφτασαν αρκετές καταγγελίες στο “Χαμόγελο του Παιδιού” που ανέφεραν πως η άτυχη κοπέλα ήταν θύμα άγριας κακοποίησης από την ίδια την μητέρα και την αδελφή της, αλλά και την σπιτονοικοκυρά. “Οι καταγγελίες ανέφεραν πως η Φαίη από τους άγριους ξυλοδαρμούς κυκλοφορούσε υποβασταζόμενη στην γειτονιά. Όλες αυτές οι αναφορές έχουν δοθεί από το Χαμόγελο του Παιδιού στον εισαγγελέα που έκανε την έρευνα”.

Λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί η Φαίη, η Πρόνοια είχε πάει στο εν λόγω σπίτι και είχε απομακρύνει τα παιδιά της και με απόφαση των αρμόδιων αρχών βρίσκονται σε δομές προστασίας. “Από τα ευρήματα στο σημείο που ήταν το άψυχο σώμα της Φαίης ήταν ξεκάθαρο πως κάποιοι την μετέφεραν με αυτοκίνητο στο συγκεκριμένο σημείο”.

Τα βασανιστήρια στην ηλικιωμένη συγκάτοικο

Μια ακόμα δραματική ιστορία κρύβεται πίσω από την δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου, αυτή της ηλικιωμένης που ζούσε στο ίδιο σπίτι με τις τρεις γυναίκες που βασάνιζαν και αυτήν.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η ηλικιωμένη έπεφτε σχεδόν καθημερινά θύμα άγριας κακοποίησης και από τις τρεις γυναίκες, οι οποίες την εξωθούσαν στην επαιτεία.

“Την ηλικιωμένη την έβγαζαν στους δρόμους να ζητιανεύει όλη μέρα. Οι γείτονες που μου μίλησαν, μου αποκάλυψαν πως και οι τρεις γυναίκες την χτύπαγαν ανελέητα. Μάλιστα, την υποχρέωναν να πέφτει μπροστά από αυτοκίνητα κάνοντας το θύμα, εξαπατώντας τους οδηγούς από τους οποίους αποσπούσαν χρήματα για να μην τους καταγγείλουν. Μάλιστα, οι γείτονες όταν ρώτησαν τις συγκεκριμένες γυναίκες πού έχει εξαφανιστεί η ηλικιωμένη απαντούσαν πως είχε φύγει από το σπίτι και εξαφανίστηκε, ενώ ήταν νεκρή”.

Η 57χρονη σπιτονοικοκυρά, σύμφωνα με τη δικογραφία, ξυλοκοπούσε την Φαίη (ενώ ήταν έγκυος), την απειλούσε και την ανάγκαζε να επαιτεί. Επίσης, φέρεται να ξυλοκοπούσε με ρόπαλο και τα παιδιά (σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα). Οι αστυνομικοί σημειώνουν ότι έφτανε στο σημείο να ωθεί τη Φαίη σε διερχόμενα οχήματα προκειμένου να εισπράττει αποζημίωση από τυχόν τραυματισμούς της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι «η 57χρονη χτυπούσε την Φαίη στην κοιλιά και μία φορά άρχισε να χοροπηδάει πάνω της, με στόχο να χάσει το παιδί. Η Φαίη είχε νοσηλευτεί πολλές φορές σε νοσοκομείο τραυματισμένη και σε άθλια κατάσταση από τα χτυπήματα και τους ξυλοδαρμούς. Ήταν τόσο άθλια η κατάστασή της που δε μπορούσε να μιλήσει και να πει όλα όσα ζούσε.Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός. Την τυλίξανε με μία κουβέρτα, που βεβαιώθηκε ότι βρισκόταν στο σπίτι της Κυψέλης, και την πέταξαν στον κάδο. Δεν είναι σαφές ποιοι τη μετέφεραν στον κάδο και πόσοι ήταν. Η μητέρα και η αδερφή της Φαίης έβλεπαν τα πάντα και δεν έκαναν τίποτα για να την προστατεύσουν».

Η προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε πριν από ένα χρόνο, με το Ανθρωποκτονιών να βρίσκει σειρά κρίσιμων καταθέσεων που «έδεσαν» τις κατηγορίες. Επίσης, συγκεντρώθηκαν γνωματεύσεις από ιατρικές εξετάσεις και νοσηλευτικά ιδρύματα. Και οι τρεις γυναίκες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και σωματεμπορία.

Η Ανακρίτρια εξέδωσε εντάλματα σύλληψης που εκτελέστηκαν το πρωί της Τετάρτης. Μετά τη δολοφονία της Φαίης και οι τρεις γυναίκες εγκατέλειψαν το σπίτι της Κυψέλης και μετακόμισαν σε άλλα διαμερίσματα στην ίδια περιοχή. Οι τρεις συλλήψεις έγιναν στην Κυψέλη κοντά στο σημείο της στυγερής δολοφονίας.

Σχετικά Άρθρα