Κασσελάκης προς Ομογενείς: Η ΝΔ αρνείται να σας δώσει έδρες στη Βουλή

 Κασσελάκης προς Ομογενείς: Η ΝΔ αρνείται να σας δώσει έδρες στη Βουλή

Με μία ανάρτηση στα αγγλικά ο Στέφανος Κασσελάκης στέλνει μήνυμα στους Έλληνες ομογενείς με αφορμή τις νέες μεθοδεύσεις της Νέας Δημοκρατίας με την επιστολική ψήφο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζει ότι για άλλη μία φορά η κυβέρνηση αρνείται να δώσει έδρες στη Βουλή στους ομογενείς, καθώς απορρίπτει τη σχετική τροπολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πιέζει για αλλαγή νόμου ώστε κάθε περιφέρεια της διασποράς να εκπροσωπείται από εκλεγμένο εκπρόσωπο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίζει να αγωνίζεται για το δικαίωμά σας να είστε ισότιμοι πολίτες από όπου κι αν βρίσκεστε. Και μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαταστήσει την ηθική στην πατρίδα που όλοι μοιραζόμαστε και αγαπάμε» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Στους συμπολίτες μας Ελληνοαμερικανούς, Ελληνοαυστραλούς, στους συμπολίτες μας Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό στην Ευρώπη και αλλού· στους πολλούς Έλληνες ομογενείς και την Ελληνική διασπορά σε όλο τον κόσμο:

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αρνείται να σας δώσει έδρες στη Βουλή. Αρνείται να σας δώσει το δικαίωμα να βάλετε υποψηφιότητα και να εκπροσωπήσετε την κοινότητά σας από τον τόπο που ζείτε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιέζει για αλλαγή νόμου ώστε κάθε περιφέρεια της διασποράς να εκπροσωπείται από εκλεγμένο εκπρόσωπο της επιλογής ΣΑΣ. Από τον καθένα από ΕΣΑΣ αν επιθυμεί να υπηρετήσει την πατρίδα του στις δημόσιες υποθέσεις.

Η Νέα Δημοκρατία λέει απλά “όχι” – και χωρίς εξήγηση.

Σας αξίζει κάτι καλύτερο. Και σας αξίζει μια πατρίδα που να μην κατρακυλάει στην παγκόσμια κατάταξη των ΜΜΕ και στη συνέλευση του Ευρωκοινοβουλίου για τα σκάνδαλα υποκλοπών που προέρχονται απευθείας από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη – και από τον ανιψιό του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίζει να αγωνίζεται για το δικαίωμά σας να είστε ισότιμοι πολίτες από όπου κι αν βρίσκεστε.

Και μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαταστήσει την ηθική στην πατρίδα που όλοι μοιραζόμαστε και αγαπάμε.

Όλοι αξίζουμε κάτι καλύτερο».

Σχετικά Άρθρα