Σάλος με τη νέα φούστα-πετσέτα που κοστίζει 695 ευρώ – Τρολάρισμα και από την IKEA

 Σάλος με τη νέα φούστα-πετσέτα που κοστίζει 695 ευρώ – Τρολάρισμα και από την IKEA

Μετά την αμφιλεγόμενη περσινή καμπάνια που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο, ο οίκος Balenciaga ξαναχτυπά, βγάζοντας ένα προϊόν στην αγορά που είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς αν είναι αληθινό ή πρόκειται για φάρσα.

Η Balenciaga λανσάρει τώρα μια νέα μόδα, και αυτή δεν είναι άλλη από μια φούστα, που μοιάζει με πετσέτα μπάνιου τυλιγμένη γύρω από τη μέση.

Η φούστα κοστολογείται γύρω στα 695 ευρώ, ενώ βγαίνει από small έως medium. Έως τώρα βγαίνει μόνο σε μπεζ χρώμα, έχει δύο κουμπιά γύρω από τη μέση, ενώ το λογότυπο «Balenciaga» φαίνεται διακριτικά στην μπροστινή πλευρά της. Η φούστα-πετσέτα μπάνιου είναι διαθέσιμη μόνο με προπαραγγελία, ενώ, όπως αναφέρεται και στο site του οίκου, διαθέτει και εσωτερική ζώνη, προκειμένου να σφίγγει ή να χαλαρώνει.

Προφανώς, από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα η συγκεκριμένη φούστα, οι χρήστες του διαδικτύου έπαθαν φρενίτιδα με το συγκεκριμένο ρούχο. Στο X (πρώην Twitter) πολλοί έσπευσαν να «τρολάρουν» το νέο καλλιτεχνικό δημιούργημα του οίκου Balenciaga. Ένας χρήστης ανέφερε: «Πιστεύω ακράδαντα ότι η Balenciaga και ορισμένες άλλες μάρκες μπορούν να χρησιμεύσουν ως ένα κοινωνικό πείραμα, δοκιμάζοντας την έκταση της προθυμίας των ανθρώπων να αγκαλιάσουν την τρέλα ως τάση».

Σε αυτό το μπιφ δεν γινόταν να λείπει και η σουηδική εταιρεία επίπλων και ειδών σπιτιού ΙΚΕΑ. Μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, οι υπεύθυνοι του ΙΚΕΑ παρουσίασαν χιουμοριστικά μια πετσέτα μπάνιου ως φούστα, δείχνοντας έναν τύπο ακριβώς όπως είναι στην καμπάνια της Balenciaga. Μάλιστα, αν κάποιος αγοράσει τη φούστα από το ΙΚΕΑ θα γλιτώσει και πολλά χρήματα, καθώς η ΙΚΕΑ την πουλά για 18 ευρώ (ή 16 λίρες).

Πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα