Βόλος/Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της παράσυρσης του βρέφους από τη μηχανή – Τι έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

 Βόλος/Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της παράσυρσης του βρέφους από τη μηχανή – Τι έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό δυστύχημα με θύμα ένα βρέφος 4 μηνών στον Βόλο είδε σήμερα (6.11.2023) το φως της δημοσιότητας. Είναι η στιγμή που η μηχανή μεγάλου κυβισμού παρασέρνει το νεογέννητο, το οποίο έχασε τραγικά τη ζωή του.

Η μηχανή έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και χτυπάει σφοδρά τον παππού με το εγγόνι στα χέρια του. Ο 54χρονος πέφτει κάτω ενώ το 4 μηνών βρέφος πέφτει και κυλιέται μερικά μέτρα πιο κει. Η γιαγιά του τρέχει να το σηκώσει και να το πάρει αγκαλιά.

Από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η οποία προήλθε από την πτώση του στην άσφαλτο είναι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής, η αιτία θανάτου του τεσσάρων μηνών βρέφους που σκοτώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο τρομακτικό τροχαίο στην οδό Ιάσονος, στον Βόλο.

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε την Κυριακή (5/11) ο 33χρονος οδηγός τη μοιραίας μηχανής που το βράδυ του Σαββάτου (4/11) παρέσυρε έναν 53χρονο, ο οποίος είχε στην αγκαλιά του το μόλις 4 μηνών εγγονάκι του, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα την οδό Ιάσονος.

Ο νεαρός οδηγός ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή, ότι έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με συνέπεια να τον παρασύρει, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα. Ο ίδιος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή χωρίς τον αναβάτη και εκινείτο για άλλα 70- 100 μέτρα από το σημείο του τραγικού συμβάντος.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο Τρίτη (7/11).

Σχετικά Άρθρα