Viral στο TikTok ο Πελετίδης – Πώς έκανε στάδιο πρότυπο το Παμπελοποννησιακό (vid)

 Viral στο TikTok ο Πελετίδης – Πώς έκανε στάδιο πρότυπο το Παμπελοποννησιακό (vid)

Με αφορμή το φιάσκο που συνέβη στο ΟΑΚΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει πώς με μερικά απλά βήματα κατάφερε να κάνει το Παμπελοποννησιακό στάδιο στολίδι από ένα γήπεδο κατεστραμμένο, που ήταν. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πελετίδης σε βάθος χρόνου, με μεθοδευμένες κινήσεις έφτιαξε ένα υπέροχο στάδιο το οποίο αυτή τη στιγμή έχει φιλοξενήσει 6 συνεχόμενους πανελλήνιους αγώνες στίβου, ενώ έχει πάνω από 10.000 εγγεγραμμένους κατοίκους της Πάτρας οι οποίοι αθλούνται εκεί δωρεάν.

Μάλιστα σημειώνεται ότι από τα πολλά ολυμπιακά ακίνητα που με τον καιρό καταστράφηκαν το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό που μπόρεσε να ανθίσει!

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο ανέφερε: «Πως μετατρέψαμε ένα παρατημένο Ολυμπιακό ακίνητο σε ένα από τα καλύτερα στάδια της χώρας μας. Το 2014 το στάδιό μας ήταν κατεστραμμένο, λεηλατημένο και είχε χάσει την άδεια λειτουργίας του. Εισπράττοντας τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ξεκινήσαμε την αποκατάσταση του.

Επιδιορθώνοντας τις διαρροές και ενεργοποιώντας την γεώτρηση, ρίξαμε το κόστος ύδρευσης από 100.000 σε 5.000 ευρώ τον χρόνο. Με το δικό μας προσωπικό και αγοράζοντας μόνο τα υλικά αποκαταστήσαμε τον εξοπλισμό του σταδίου και πήραμε ξανά άδεια λειτουργίας. Και έτσι, ανοίξαμε το στάδιο για δωρεάν άθληση σε όλους τους Πατρινούς.

Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε 10.000 εγγεγραμμένους συμπολίτες μας. Το Παμπελοποννησιακό είναι πλέον ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα ανοιχτά κέντρα αθλητισμού στην Ελλάδα. Είναι τιμή μας να παρέχουμε ψύξη, θέρμανση, εξαερισμό και ζεστό νερό σε όλο το στάδιο. Η Πάτρα πλέον φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως οι έξι συνεχόμενοι πανελλήνιοι αγώνες στίβου»

@peletidis.lasypatras

Παμπελοποννησιακό Στάδιο – Το λαϊκό Στάδιο, το στολίδι της Πάτρας Το Παμπελοποννησιακό στάδιο αποτελεί ένα κόσμημα για την Πάτρα και όλη τη Δυτική Ελλάδα. Με σχεδόν όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα να έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, η Λαϊκή Συσπείρωση παρέλαβε το Παμπελοποννησιακό στάδιο κλειστό και κατάφερε να το μετατρέψει στη μεγαλύτερη κοιτίδα αθλητισμού της πόλης. i_patra_exei_dimarxo η_πατρα_εχει_δημαρχο peletidis πελετιδης kostas_peletidis κωστας_πελετιδης laiki_suspeirosi_patras λαικη_συσπειρωσης_πατρας laiki_suspeirosi λαικη_συσπειρωση patra πατρα παμπελοποννησιακο pampeloponnisiako

♬ πρωτότυπος ήχος – Κ. Πελετίδης -Λαϊκή Συσπείρωση – Κ. Πελετίδης -Λαϊκή Συσπείρωση

Σχετικά Άρθρα