Γνωστός νταής στον Βόλο άνοιξε το κεφάλι συνταξιούχου αστυνομικού: Στο παρελθόν του είχε κάψει σπίτι και αυτοκίνητο

 Γνωστός νταής στον Βόλο άνοιξε το κεφάλι συνταξιούχου αστυνομικού: Στο παρελθόν του είχε κάψει σπίτι και αυτοκίνητο

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στον Βόλο με έναν 50χρονο εργολάβο να στέλνει στο νοσοκομείο αστυνομικό με ανοιγμένο κεφάλι. Κρατάει καιρό η κόντρα τους.

Συνέχεια σε μια διαμάχη που κρατάει καιρό δόθηκε πριν από μερικές μέρες στον Βόλο, ανάμεσα σε έναν 50χρονο εργολάβο και έναν συνταξιούχο αστυνομικό.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 50χρονος είναι γνωστός στην τοπική κοινωνίας καθώς μπαινοβγαίνει στις φυλακές. Έχει απειλήσει εισαγγελικό λειτουργό, έχει απειλήσει πολλές φορές να κάψει τον πεθερό και την σύζυγό του, το έχει σκάσει από κελί αστυνομικού τμήματος και γενικότερα έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά επεισόδια με ξυλοδαρμούς.

Στις 22 Οκτωβρίου πήγε στο σπίτι συνταξιούχου αστυνομικού για να δημιουργήσει επεισόδιο, ενώ εναντίον του έχουν εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που απαγορεύουν να πλησιάζει την οικογένεια. Πήρε μαζί του τέσσερα άτομα από την γειτονιά του αστυνομικού, τους έδειχνε το σπίτι και φώναζε πως «εδώ ζει ο παιδεραστής».

Χτύπησε το κουδούνι και μόλις άνοιξε η πόρτα φώναζε πως θα τους σκοτώσει όλους. Χτύπησε τον αστυνομικό στο μάτι και πιάστηκαν στα χέρια. Ο αστυνομικός όπως ανέφερε προσπάθησε να αμυνθεί.Τον έριξε κάτω και τον χτύπησε, αφού πρώτα ο εργολάβος του κατάφερε τραύμα στο κεφάλι με κρίκο κλειδιών. Τα τραύματα που υπέστη ο αστυνομικός σε κεφάλι και μάτι είναι εμφανή.

Ο 50χρονος που έχει κατηγορήσει τον αστυνομικό, ψευδώς όπως αποδείχθηκε στα δικαστήρια, ότι έχει εξωσυζυγικό δεσμό με την σύζυγό του, ότι είναι παιδεραστής, ότι ξεπλένει χρήμα, ότι διακινεί ναρκωτικά, ότι καθοδηγεί αστυνομικούς για να τον απαγάγουν και πολλά άλλα, ζήτησε επιείκεια από το δικαστήριο και δεσμεύτηκε πως δεν θα ενοχλήσει ξανά την οικογένεια. Είπε πως δεν πήγε στο σπίτι του αστυνομικού οικειοθελώς, αλλά την ώρα που βρέθηκε στην γειτονιά του αναζητώντας στοιχεία για να στοιχειοθετήσει πως είναι παιδεραστής, τον εντόπισαν συγγενείς του και τον έσυραν στο σπίτι όπου τον χτύπησαν.

Στο δικαστήριο που έγινε την Πέμπτη (26/10) κατέθεσε η σύζυγος του αστυνομικού και περιέγραψε τα γεγονότα, λέγοντας πως με τον κατηγορούμενο υπήρξαν οικογενειακοί φίλοι και η ρήξη ήρθε πριν τρία χρόνια όταν ο σύζυγός της προσπάθησε να σώσει από τα χέρια του εργολάβου την γυναίκα του, που την ξυλοκοπούσε.

«Μας απειλεί, μας έχει κάψει το σπίτι στο χωριό και ένα αυτοκίνητο. Πετάει φειγ-βολάν στην πόλη με τον φωτογραφία του άντρα μου που γράφουν «παιδόφιλος». Του έχουμε κάνει ασφαλιστικά μέτρα και παρ΄όλα αυτά ήρθε ξανά σπίτι. Μας απειλούσε να μας κάψει, να μας σκοτώσει και το κάνει συνέχεια ο άνθρωπος που ήμασταν 20 χρόνια φίλοι και συνεργάτες. Όταν είδα τον άντρα μου μέσα στα αίματα πανικοβλήθηκα», είπε.

Ο 50χρονος εργολάβος πήρε χθες ξανά τον δρόμο για την φυλακή, δύο μήνες μετά την αποφυλάκισή του.

Σχετικά Άρθρα