Λάρισα: Στον ανακριτή ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της αστυνομικού

 Λάρισα: Στον ανακριτή ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της αστυνομικού

Το κατώφλι ανακριτή και εισαγγελέα περνάει σήμερα ο 53χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 43χρονη σύζυγό του στη Λάρισα επειδή του ζήτησε διαζύγιο. Η αστυνομικός δίνει μάχη για να επουλώσει τα βαριά σωματικά τραύματά της στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ενώ παράλληλα είναι σε ανοικτή γραμμή με τους ψυχολόγους του γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομίας, έτσι ώστε να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που έχει υποστεί. Την ίδια ώρα οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την αποκρουστική επίθεση του 52χρονου σοκάρουν.

Ο άνδρας ξυλοκοπούσε επί μία ώρα και ένα τέταρτο την 43χρονη, από τις 3:00 τα χαράματα μέχρι τις 4:15, ενώ γειτόνισσα του ζευγαριού ειδοποίησε τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο.

Η γυναίκα δεν γύρισε την πλάτη στο έγκλημα που συντελούταν στο διαμέρισμα και άκουσε τα ουρλιαχτά του θύματος που εκλιπαρούσε για βοήθεια την ώρα που ο 52χρονος την γρονθοκοπούσε και την κλωτσούσε με μανία στο πρόσωπό της, που έχει παραμορφωθεί από τα χτυπήματα, αλλά και σε όλο της το σώμα.

«Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή»

Η 43χρονη αξιωματικός της αστυνομίας χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρορυγείο καθώς υπέστη ρήξη νεφρού ενώ φέρει κατάγματα σε όλο της το σώμα.

Ο άνδρας, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του θύματος ήταν βίαιος με τη σύζυγό του ενώ συνεχώς την απειλούσε, κάτι που οδήγησε την 43χρονη στην απόφαση να χωρίσουν. Όταν ο 52χρονος εισέβαλε στο σπίτι και επιτέθηκε στην 43χρονη το ζευγάρι βρισκόταν ήδη σε διάσταση.

Η γυναίκα μέσα από το νοσοκομείο της Λάρισας κατάφερε να μιλήσει για όσα υπέστη, τη στιγμή που ο εν διαστάσει σύζυγός της κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς… Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», είπε χαρακτηριστικά η αστυνομικός στην ΕΡΤ.

Βρίσκονταν σε διάσταση

Βρίσκονταν ήδη σε διάσταση όταν εκείνος εισέβαλε στο σπίτι της και της επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα. Μέσα από το νοσοκομείο της Λάρισας βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για όσα υπέστη, ενώ εκείνος έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», δήλωσε η 43χρονη.

Τι θα ισχυριστεί ο 53χρονος

Οδηγείται αύριο ενώπιον του ανακριτή ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται με το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 53χρονος θα υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του, ενώ θα ισχυριστεί ότι ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της 43χρονης αστυνομικού ήταν εκείνο που προκάλεσε την οργή και την άγρια επίθεση σε βάρος της.

Σχετικά Άρθρα