Ρόδος: Δημόσιος υπάλληλος παρενοχλούσε ανήλικη μέσω Instagram – Τέθηκε σε αργία

 Ρόδος: Δημόσιος υπάλληλος παρενοχλούσε ανήλικη μέσω Instagram – Τέθηκε σε αργία

Σε αργία τέθηκε 40χρονος δημοτικός υπάλληλος στη Ρόδο, ο οποίος έστελνε υβριστικά μηνύματα και φωτογραφίες του μέσω Instagram σε ανήλικο κορίτσι. Ο εργαζόμενος σε εταιρεία του Δήμου Ρόδου, τέθηκε σε αργία, καθώς κατηγορείται για μέσω διαδικτύου προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Δημοκρατική», η εισαγγελία πλημμελειοδικών Ρόδου γνωστοποίησε την άσκηση δίωξης σε βάρος του 40χρονου και την παραπομπή του σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου τον Απρίλιο του 2024, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες να ξεκινάνε άμεσα.

Οι ίδιες πληροφορίες μεταδίδουν πως στις 14 Νοέμβρη του 2022, η 48χρονη μητέρα μαζί με την 14χρονη τότε κόρη της, κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού, πως ο 40χρονος μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στέλνει μηνύματα και φωτογραφίες του στον λογαριασμό της ανήλικης.

Κατόπιν συσχέτισης των στοιχείων του λογαριασμού καθώς και των προσωπικών φωτογραφιών που έχουν αναρτηθεί, προέκυψαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Σχετικά Άρθρα