Ρωσία: Βίασαν και βασάνισαν 15χρονη – Της έριξαν καυστικό υγρό και την πέταξαν γυμνή σε ράγες τρένου

 Ρωσία: Βίασαν και βασάνισαν 15χρονη – Της έριξαν καυστικό υγρό και την πέταξαν γυμνή σε ράγες τρένου

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία ο βιασμός και η άγρια δολοφονία μια 15χρονης μαθήτριας. Αφού την κακοποίησαν σεξουαλικά, την πέταξαν γυμνή σε μια σιδηροδρομική γραμμή και στη συνέχεια της έριξαν καυστικό υγρό για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ένας μηχανοδηγός εντόπισε το κορίτσι που ταυτοποιήθηκε ως Γιαροσλάνλ Σίσχοβα. Ήταν ακόμα ζωντανή στην άκρη των γραμμών και έφερε φρικτά εγκαύματα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και επέζησε για δέκα ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναγνώρισε τον βιαστή και κακοποιητή της.

Ένας 16χρονος συμμαθητής της, ο Σεργκέι Μινιάζεβ συνελήφθη ως ύποπτος για τον βιασμό και τον φόνο της. Η μητέρα του, Ιρίνα είναι δεσμοφύλακας και ο πατέρας του, Ραντίκ αστυνομικός. Άλλα δύο έφηβα αγόρια ανακρίνονται ως ύποπτοι.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Ο σοκαρισμένος μηχανοδηγός του τρένου σταμάτησε και κάλεσε μέσω ασυρμάτου για βοήθεια όταν την είδε. «Η κοπέλα κείτονταν διαγώνια στις ράγες. Υπήρχε αίμα και στη συνέχεια κύλησε από τις ράγες και έχασε τις αισθήσεις της», δήλωσε σε τοπικά μέσα.

«Υπήρχαν εγκαύματα στο σώμα της και ακόμη και το ξερό χορτάρι γύρω της είχε καπνό. Όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς, ήταν ακόμα αναίσθητη».

Ένα άλλος μάρτυρας περιέγραψε πως: «Όταν πλησιάσαμε, είδαμε ένα κορίτσι. Ήταν εντελώς γυμνή, φορώντας μόνο κάλτσες. Δεν βρέθηκαν ρούχα. Όλο το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με αίμα, τα μαλλιά της ήταν καμένα. Δεν υπήρχε αίμα στο σώμα της. Το κεφάλι της είχε χτυπηθεί στα κάγκελα. Ήταν πολύ τυχερή που δεν την πάτησε τρένο».

Ο μάρτυρας είπε ότι το βασανισμένο κορίτσι είχε «εύφλεκτο υγρό στο στόμα και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων».

Ο δράστης ή οι δράστες «ήθελαν να εξαφανίσουν τα βιολογικά ίχνη της», είπε.

Ο πατέρας της 16χρονης, καθηγητής πανεπιστημίου, είπε ότι το κορίτσι είχε επιστρέψει στο σπίτι από ένα πάρτι στο σπίτι του φερόμενου δράστη. Ωστόσο, ξαναβγήκε κρυφά από το παράθυρο ενώ οι γονείς της νόμιζαν πως κοιμόταν.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα