Νίκος Παππάς: Εξόφθαλμο πολιτικο-δικαστικό “δούναι και λαβείν” η νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου

 Νίκος Παππάς: Εξόφθαλμο πολιτικο-δικαστικό “δούναι και λαβείν” η νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου

Θα προκαλούσε μόνο γέλιο αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο για τη Δημοκρατία το εξόφθαλμο πολιτικο-δικαστικό «δούναι και λαβείν», που εξ αρχής γνωρίζαμε και σήμερα έγινε πραγματικότητα» αναφέρει ο Νίκος Παππάς για τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου στην οποία κατέληξε το υπουργικό συμβούλιο μετά από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς, αναφέρει για την συγκεκριμένη εξέλιξη, ότι «θα προκαλούσε μόνο γέλιο αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο για τη Δημοκρατία το εξόφθαλμο πολιτικο-δικαστικό «δούναι και λαβείν».

Παράλληλα, τονίζει «οι τοποθετήσεις των κ.κ. Κλάπα και Αδειλίνη στις θέσεις της Προέδρου και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, αντίστοιχα, μας επιβεβαίωσαν.

Οι πρωταγωνιστές του Ειδικού Δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες προήχθησαν, υπερπηδώντας μάλιστα (στην περίπτωση της κυρίας Κλάπα) πολλούς αρχαιότερους και αξιολογότατους Αρεοπαγίτες».

Επιπλέον, επισημαίνει ότι «η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου και οι προαγωγές τους έχουν, προφανώς, ισχυρή πολιτική συσχέτιση.

Είναι, πλέον, όλοι εκτεθειμένοι».

Τέλος, ο Νίκος Παππάς σημειώνει ότι «τους ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον και να αντιστεκόμαστε στην εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Νίκου Παππά

Θα προκαλούσε μόνο γέλιο αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο για τη Δημοκρατία το εξόφθαλμο πολιτικο-δικαστικό «δούναι και λαβείν», που εξ αρχής γνωρίζαμε και σήμερα έγινε πραγματικότητα.

Οι τοποθετήσεις των κ.κ. Κλάπα και Αδειλίνη στις θέσεις της Προέδρου και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, αντίστοιχα, μας επιβεβαίωσαν.

Οι πρωταγωνιστές του Ειδικού Δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες προήχθησαν, υπερπηδώντας μάλιστα (στην περίπτωση της κυρίας Κλάπα) πολλούς αρχαιότερους και αξιολογότατους Αρεοπαγίτες.

Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου και οι προαγωγές τους έχουν, προφανώς, ισχυρή πολιτική συσχέτιση.

Είναι, πλέον, όλοι εκτεθειμένοι.

Τους ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον και να αντιστεκόμαστε στην εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης.

Σχετικά Άρθρα