ΥΠΕΣ: Στις 20:30 θα έχουμε το πρώτο αποτέλεσμα

 ΥΠΕΣ: Στις 20:30 θα έχουμε το πρώτο αποτέλεσμα

Παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Εσωτερικών αλλά και εκπροσώπων της Singular Logic έγινε η γενική πρόβα για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου. Το πρώτο αποτέλεσμα των εκλογών εκτιμάται στις 20:30. Η ενσωμάτωση άλλωστε θα προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, αφού οι εκλογές πραγματοποιούνται με λίστα και δεν θα χρειαστεί καταμέτρηση των σταυρών.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου το 80% της επικράτειας είχε ενσωματωθεί στις 22:10.

Σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός

Την καθιερωμένη επίσκεψη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πραγματοποίησε νωρίτερα η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού. Την ενημέρωσε για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού σχετικά με την εκλογική διαδικασία της Κυριακής και τη διευκόλυνση των εκλογέων όπου χρειαστεί.

Νωρίτερα, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφτηκε και ο υπηρεσιακός υπουργός Επικρατείας, Βασίλης Σκουρής, προκειμένου να τη διαβεβαιώσει για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. «Υπάρχει μεγάλη εμπειρία, όλα θα πάνε καλά» ανέφερε η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού.

«Υπάρχει ετοιμότητα από όλους τους υπαλλήλους – επιβλέπω προσωπικά, ο σχεδιασμός ακολουθείται κατά γράμμα» ανέφερε ο Γενικός διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών και διοικητικής υποστήριξης Γιώργος Δέδες.

Σχετικά Άρθρα