• 28 Μαρτίου, 2024

Κιβωτός: “Εκπομπή με πλήρωσε να πω ψέματα για τον πατέρα Αντώνιο”, λέει τώρα πρώην τρόφιμος – “Καλύτερα φυλακή παρά στη δομή” είχε δηλώσει

 Κιβωτός: “Εκπομπή με πλήρωσε να πω ψέματα για τον πατέρα Αντώνιο”, λέει τώρα πρώην τρόφιμος – “Καλύτερα φυλακή παρά στη δομή” είχε δηλώσει

Στην αποκάλυψη ότι πληρώθηκε από εκπομπή για να μιλήσει για τα «βασανιστήρια» που γίνονταν στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» προχώρησε ένας πρώην τρόφιμος , ο Ελλάδιος ανακαλώντας πλέον τους ισχυρισμούς του και ζητώντας συγγνώμη για όσα είχε δηλώσει….

Ο Ελλάδιος, κατέγραψε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε χθες (31/1) στο «εκκλησία online» και αποκάλυψε πως η εκπομπή στην οποία μίλησε, του είπε πως αν πει τα συγκεκριμένα ψέματα θα λάβει ένα ανάλογο χρηματικό ποσό.

Όπως ο ίδιος αναφέρει, δέχτηκε την προσφορά καθώς είχε ανάγκη τα χρήματα, αλλά τώρα το μετανιώνει.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως, όταν μπήκε στην δομή, ήταν αβάφτιστος και ο πάτερ Αντώνιος τον βάφτισε με το όνομά του, ενώ υπογράμμισε ότι δύο φορές τον είχαν χτυπήσει κατά την διάρκεια της διαμονής του στη δομή.

Στο διαμέρισμα της Πιπίνου στην Αθήνα αποκάλυψε:

«Καλύτερα να ήσουν μέσα στην φυλακή παρά στην δομή. Δηλαδή ένα παιδί 14 με 15 ετών το έχεις να δουλεύει, δεν τον πας μία βόλτα, δεν έχει φίλους και δεν το αφήνεις να μιλάει με την οικογένεια του».

«Με πήγαν στην Πιπίνου γιατί έλεγα ”ρε” και τους πήγαινα κόντρα.

Ξυπνούσαμε το πρωί και πηγαίναμε για δουλειά στην αποθήκη της Κιβωτού και σχολάγαμε κατά τις 6.

Όταν τελειώναμε από την δουλειά, δεν είχαμε να δούμε ούτε τηλεόραση.

Στην Πιπίνου έμεινα ένα χρόνο».

Σημειώνεται ότι ο Ελλάδιος εργαζόταν στις αποθήκες της δομής.

Στο νέο video που αναρτήθηκε ωστόσο αναφέρει:

 «Καλησπέρα σας, είμαι ο Ελλάδιος. Είχα ξαναβγεί πάλι σε μια εκπομπή για την Κιβωτό του Κόσμου και είχα κάνει κάποιες δηλώσεις αλλά είναι όλες ψέματα. Είχα δει στην τηλεόραση ότι έβγαλαν για την Κιβωτό πως γίνονται αυτά τα πράγματα με τον πάτερ και όταν πήγα να μιλήσω μου είπανε «αν θα πεις αυτά και αυτά», δηλαδή τα ψέματα αυτά, «θα πάρεις κάποιο χρηματικό ποσό».

Εγώ είχα ανάγκη. Κάθισα, μου είπανε τι θα πω και πως . Τα είπα και δεν ισχύει τίποτα από αυτά, ούτε πετούσαμε ρούχα στους κάδους, ούτε με έχουνε χτυπήσει, ούτε μου έκαναν κάτι κακό. Ίσα-ίσα μας έδωσαν αγάπη. Εμείς κάναμε κάποια λάθη από μόνοι μας.

Για το σπίτι στην Πιπίνου ισχύει αλλά δεν μας έκαναν αυτά που είχα πει. Το σπίτι τα είχε όλα, απλώς εγώ το έκαναν για κάποιο χρηματικό ποσό που μου είπε ότι θα μου δώσει η εκπομπή. Είχα ανάγκη και το έκανα», είπε αρχικά ο Ελλάδιος και συνέχισε:

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο βέβαια για τα ψέματα που είπα και ένα πιο μεγάλο συγγνώμη από τον πάτερ Αντώνιο, που κάθισα και είπα αυτά τα πράγματα. Εμένα με έχει βοηθήσει, με έχει στηρίξει σε όλα και έκανα μόνος μου την επιλογή να φύγω από την δομή. Εμένα αυτός ο άνθρωπος μου έχει δώσει αγάπη και ζητάω χίλια συγγνώμη από τον κόσμο και τον πάτερ».