Άγιος Παντελεήμονας: “Φοβάμαι ότι θα έρθει να με σκοτώσει”

 Άγιος Παντελεήμονας: “Φοβάμαι ότι θα έρθει να με σκοτώσει”

Στον ανακριτή παρουσιάστηκε σήμερα η 31χρονη την οποία απήγαγε και ξυλοκόπησε ο Αιγύπτιος στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η 31χρονη βγαίνοντας από τον ανακριτή μίλησε στους δημοσιογράφους και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι φοβάται για την ζωή της. «Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτόν τον άνθρωπο, φοβάμαι πάρα πολύ για την ζωή μου γιατί μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει πάλι για να με σκοτώσει. Στο σπίτι την πρωτοχρονιά ήρθε να με πάρει από την τρέλα του, γιατί ήθελε να με σκοτώσει» είπε χαρακτηριστικά. 

«Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές αλλά δεν ήθελα να πάω στην αστυνομία, αλλά δεν ήθελα να έρθει και αυτή η μαύρη μέρα μου. Ξέρω ότι έχει ξανακάνει το ίδιο και σε άλλη μια γυναίκα, έχει δύο παιδιά αυτή η γυναίκα και ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της. Δεν ξέρω τι θα γίνει», πρόσθεσε. 

Ο Τσίπρας διαψεύδει τα περί αναβολής του Συνεδρίου – Προβληματισμός και δυσαρέσκεια για τη ραγδαία αναπαραγωγή δημοσιευμάτων

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της, ο κ. Γώγος, δήλωσε οτι «ολοκληρώθηκε η ανάκριση, κατέθεσε συμπληρωματικά για το φρικτό έγκλημα για το οποίο έχει γίνει εις βάρος της. Κατέθεσε όλα τα συμπληρωματικά στοιχεία καθώς και τις ιατρικές εξετάσεις της. Ευελπιστούμε αύριο, που θα οδηγηθεί και ο θύτης στην ανακρίτρια να έχουμε το εύλογο αποτέλεσμα της προσωρινής κράτησης. Ανησυχεί πάρα πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό. Αν δεν προφυλακιστεί ο θύτης πραγματικά ανησυχεί πάρα πολύ για την ζωή της. Αν δεν υπάρξει προσωρινή κράτηση αυτό δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παραμείνει στη χώρα και αν θα μπορέσει να έχει μια σταθερή διαμονή και αν θα είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της».

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή ο 34χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος είχε ζητήσει και είχε λάβει προθεσμία. 

Σχετικά Άρθρα