Ποια διάσημη σταρ φόρεσε ιατρική ρόμπα και ρίχτηκε στη μάχη κατά του κοροναϊού (vid)

 Ποια διάσημη σταρ φόρεσε ιατρική ρόμπα και ρίχτηκε στη μάχη κατά του κοροναϊού (vid)

Αποφάσισε να βάλει την ιατρική μπλούζα και να ριχτεί στην μάχη κατά του κοροναϊού. Ο λόγος για τη διάσημη ποπ σταρ Gordi όταν είδε την πανδημία του κοροναϊού να χτυπάει την πόρτα της Αυστραλίας.

Η 27χρονη ποπ σταρ που το αληθινό της όνομα είναι Sophie Payten έχει σπουδάσει ιατρική αλλά την κέρδισε η μουσική. Όμως με όλα αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη μας αποφάσισε να εργαστεί ως ειδκευόμενη γιατρός στην Πολιτεία της Βικτόρια που είναι η πιο χτυπημένη στην Αυστραλία.

Όπως δήλωσε η ίδια στο BBC όλα είναι θέμα σεβασμού. Το ίδιο και να φοράς μάσκα. Η μάσκα προστατεύει τους εαυτούς μας και τους πιο ευάλωτους, τις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες.

https://twitter.com/GordiMusic/status/1303825270504185857?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1303825270504185857%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fkosmos%2Fi-diasimi-pop-star-pou-forese-tin-iatriki-rompa-kai-rixtike-stin-maxi-kata-tou-koronoiou%2F3108682%2F

Η μουσική της δεν έχει μείνει πίσω και φροντίζει να στείλει μηνύματα μέσω αυτής στους θαυμαστές της. Όπως το τραγούδι Extraordinary Life το βίντεο του οποίου γυρίστηκε στην Μπανγκόγκ τον περασμένο Μάρτιο και εμφανίζεται να φοράει μάσκα.

Ήταν αρχές του 2020 όταν είχε αποφασίσει να φύγει από το Σίδνευ και να μείνει στο Λονδίνο όπου και έκανε εμφανίσεις με βρετανικές μπάντες.

Όμως ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό όπως λέει η ίδια. Επέστρεψε στην Αυστραλία και προσφέρθηκε εθελοντικά να βοηθήσει στην μάχη κατά του κορονοϊού.

Τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά στην Μελβούρνη και εκείνη κάνει βάρδιες σε διάφορα νοσοκομεία παίρνοντας την θέση γιατρών που μπαίνουν σε αναγκαστική καραντίνα λόγω της έκθεσής τους στον κορονοϊό.

Τόσο εκείνη όσο και οι συνάδελφοί της υποβάλλονται σε τεστ κάθε δυο εβδομάδες και κάθε φορά η αγωνία τους είναι μεγάλη.

Όπως λέει πίστευε ότι θα επέστρεφε στην ιατρική αλλά όχι τόσο σύντομα όσο έγινε γιατί όπως λέει τόσο η μουσική όσο και η ιατρική είναι οι μεγάλες της αγάπες.

Σχετικά Άρθρα