Υπάρχουν στοιχεία στην κατοχή της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες της δολοφονίας του 38χρονου στον Γέρακα- Προς τα πού στρέφονται οι έρευνες

 Υπάρχουν στοιχεία στην κατοχή της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες της δολοφονίας του 38χρονου στον Γέρακα- Προς τα πού στρέφονται οι έρευνες

Βρέθηκαν στο λευκό βαν που έκαψαν, τα καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι δράστες και έχουν μεταφερθεί στη διεύθυνση Εγκληματολογικών Μελετών προκειμένου να αναζητηθούν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας του 38χρονου βενζινοπώλη στον Γέρακα.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής εντόπισαν στον χώρο της δολοφονίας περισσότερους από 40 κάλυκες από δύο πολεμικά καλάσνικοφ.

Από τις εικόνες που έχουν συλλέξει από βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και στη λεωφόρο Μαραθώνος και στους γύρω δρόμους έχουν διαπιστώσει ότι και οι τρεις δράστες που επέβαιναν στο κλειστό φορτηγάκι φορούσαν μαύρα ρούχα, full face μάσκες και ήταν ιδιαίτερα σωματώδεις.

Μάλιστα, από τις ίδιες εικόνες έχουν εντοπίσει ότι υπήρχε κι ένα άτομο, το οποίο κινείτο με μοτοσυκλέτα και φαίνεται να παρακολουθούσε το θύμα για λογαριασμό των εκτελεστών.

Από τον αριθμό του πλαισίου του κλειστού φορτηγού που χρησιμοποίησαν οι δράστες, βρέθηκε ότι είναι έχει κλαπεί φέτος από τα δυτικά προάστια και από το υλικό που έχουν συλλέξει οι αξιωματικοί της αστυνομίας διαπιστώνουν ότι το βανάκι για τουλάχιστον 4 χιλιόμετρα ακολουθούσε το αυτοκίνητο του θύματος.

Παράλληλα, αναζητούν υλικό από κάμερες από το σημείο, όπου έκαψαν και εγκατέλειψαν το όχημα και στο οποίο έχουν εντοπιστεί δύο καλάσνικοφ που φαίνεται να χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά τη δολοφονική επίθεση. Τα όπλα που έχουν καεί και αλλοιωθεί, έχουν μεταφερθεί στη διεύθυνση εγκληματολογικών μελετών προκειμένου να αναζητηθούν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Avatar

Όθων Παπαδάκης