Τσίπρας: Δεν πάει άλλο – Έχουμε την μεγαλύτερη ακρίβεια με τους χαμηλότερους μισθούς – Εκλογές το συντομότερο

 Τσίπρας: Δεν πάει άλλο – Έχουμε την μεγαλύτερη ακρίβεια με τους χαμηλότερους μισθούς – Εκλογές το συντομότερο

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από τη Μυτιλήνη και την κατάμεστη πλατεία Σαπφούς.

«Δεν πάει άλλο με την κυβέρνηση των αποτυχημένων που βαφτίστηκαν άριστοι και βαφτίζουν το ψάρι κρέας. Έχουμε τη μεγαλύτερη ακρίβεια με τους χαμηλότερους μισθούς γιατί πληρώνουμε την κυβέρνηση Μητσοτακη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπλήρωσε:

«Φταίει το καθεστώς Μητσοτάκη για το δράμα χιλιάδων νοικοκυριών. Έχουν πέσει σαν τις ακρίδες στο Δημόσιο πλούτο και αδιαφορούν που χρωστάνε 380 εκατ. Ο Μητσοτακης μετατρέπει την Ελλάδα από μέτοχο της ειρήνης συμμέτοχο του πολέμου»

«Χαίρομαι ακόμα πιο πολύ γιατί εκπροσωπώ έναν ΣΥΡΙΖΑ που μετά τις 15 Μάη είναι πιο δυνατός, πιο μαζικός, πιο αποφασισμένος από ποτέ. Έναν ΣΥΡΙΖΑ των 170.000 μελών. Ένα ΣΥΡΙΖΑ των 110.000 νέων μελών. Έναν άλλο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας:

«Και το νησί σας δεν το διάλεξα τυχαία να είναι ο πρώτος σταθμός των περιοδειών μου μετά τον πενταπλασιασμό της δύναμής μας. Είναι ο πρώτος σταθμός γιατί οι πολίτες της Λέσβου ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στη μεγάλη αυτή προσπάθεια να απλωθεί το κόμμα μας παντού όπου δένονται οι στόχοι, οι αγώνες, οι επιδιώξεις και τα οράματα της κοινωνίας».

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και όλες για τη μαζική συμμετοχή σας. Και να δεσμευτώ στον καθένα προσωπικά ότι θα προχωρήσουμε μαζί και στα καλά και στα δύσκολα. Δε θα εγκαταλείψουμε ο ένας τον άλλον.

Και θα τα καταφέρουμε να σηκώσουμε ξανά τον ήλιο της δικαιοσύνης και τη προκοπής ψηλά πάνω από την πατρίδα μας.

Ας το ξαναπούμε:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όλοι εσείς, όλοι εμείς δεν είμαστε σπορά της τύχης. Είμαστε τέκνα της ανάγκης και οργής. Δεν διεκδικούμε την εξουσία για να διαχειριστούμε τη σήψη, τη διαφθορά, την αδικία. Διεκδικούμε δικαιοσύνη παντού. Για τους πολλούς. Διεκδικούμε αξιοπρέπεια για τους πολλούς. Διεκδικούμε μια κοινωνία στην οποία όλοι θα έχουν ίσες ευκαιρίες. Και γι’ αυτό διεκδικούμε πρώτα απ’ όλα, την απαλλαγή της χώρας από το καθεστώς Μητσοτάκη. Γιατί κάθε μέρα που περνάει αυτό συσσωρεύει καταστροφές και τραγωδίες».

Avatar

Μανώλης Δράκος