Τραγωδία με φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή – Συγκλονιστικές περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων στο libre

 Τραγωδία με φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή – Συγκλονιστικές περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων στο libre

Μια 22χρονη φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Τρίτης στους χώρους του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, στην πανεπιστημιούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του libre, η 22χρονη φοιτήτρια που φοιτούσε στο τρίτο έτος και κατάγεται από την Κρήτη, βρισκόταν τις μεσημβρινές ώρες στο στάδιο του τμήματος ΤΕΦΑΑ όπου έκανε την προπόνηση της.

Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν στο libre, πως μετά την ολοκλήρωση τμήματος της προπόνησης, η 22χρονη φοιτήτρια φάνηκε να αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ξάπλωσε στο γήπεδο.

Τελικά, μετά από αρκετή ώρα και εν μέσω βροχής, οι παρευρισκόμενοι στον χώρο ανησύχησαν καθώς είδαν ότι η φοιτήτρια δεν κινείται. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πατέρας ενός αθλητή από το διπλανό κολυμβητήριο πλησίασε την φοιτήτρια και διαπίστωσε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι αθλητές και όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο στάδιο υπέστησαν σοκ καθώς νόμιζαν ότι η 22χρονη απλά ξεκουραζόταν.

Καθηγητές αλλά και γιατροί που βρίσκονταν τυχαία στον χώρο προσπάθησαν να την επαναφέρουν κάνοντας της ΚΑΡΠΑ, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρουν.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τη νεαρή κοπέλα στο νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διενεργηθεί νεκροψία.

Avatar

Θεόκριτος Αργυριάδης