Την αποχώρηση του από την πολιτική αποφάσισε ο Γιώργος Καμίνης – Η αιτία

 Την αποχώρηση του από την πολιτική αποφάσισε ο Γιώργος Καμίνης – Η αιτία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της efsyn.gr ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής έλαβε την απόφαση να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, επικαλούμενος προσωπικούς οικογενειακούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του, καθηγήτρια Πανεπιστημίου στο επάγγελμα θα πρέπει να μετακομίσει στις Βρυξέλλες το επόμενο διάστημα, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στους πολιτικούς σχεδιασμούς του κ. Καμίνη

Ο νυν βουλευτής Επικρατείας είχε εκφράσει ενδιαφέρον και επρόκειτο να κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο Νομό Χίου από όπου κατάγεται. Μάλιστα, επισκεπτόταν πολύ συχνά το νησί και πραγματοποιούσε επαφές με φορείς και τοπικά στελέχη. 

Ο Γιώργος Καμίνης, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, φέρεται να δηλώνει ότι παραμένει ενεργά παρών στο κόμμα του, στηρίζοντας την προσπάθεια να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό.  

Πάντως, από την Χαριλάου Τρικούπη έδειξαν να αιφνιδιάζονται με την εξέλιξη, καθώς θεωρούσαν ότι ο κ. Καμίνης θα διεκδικούσε τη μία από τις δύο έδρες στο νησί του Βορείου Αιγαίου.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων είχε επιλεγεί από την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά για επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας το 2019, ενώ στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές είχε ταχθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου.

Avatar

Θεόκριτος Αργυριάδης