Θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα στη Θεσσαλονίκη

 Θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζεται το θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα που εντοπίστηκε την Κυριακή στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από την ημιτελή σορό άνδρα, αγνώστων στοιχείων, έχουν διαβιβαστεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας ThessToday.gr πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή και τα ευρήματα «έδειξαν» ότι το πτώμα βρισκόταν στο νερό τουλάχιστον επτά με δέκα ημέρες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τα δείγματα DNA που θα σταλούν στην Αθήνα, θα διενεργηθεί επίσης και δακτυλοσκοπική εξέταση στο αρμόδιο Τμήμα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με στόχο την εμφάνιση αποτυπωμάτων, μη ορατών με γυμνό μάτι.

To χαρακτηριστικό τατουάζ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης έδωσε νωρίτερα νέα στοιχεία για το πτώμα του άνδρα που εντοπίστηκε από ψαρά στο Καλοχώρι, καλώντας τους πολίτες να συνδράμουν για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της σκοτεινής υπόθεσης. Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο νεκρός άνδρας φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη «sara» ή «sava».

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.

Avatar

Χρήστος Σταθόπουλος